Samsung S7710 Galaxy XCover 2 Türkiye’de Satışta

2013 yılının ilk çeyreğinde tanıtımı yapılan Samsung S7710 Galaxy XCover 2 modeli yılın bitmesine sayılı günler kala Türkiye Mobil Pazarında satışa çıktı.

Bimeks tarafından satışa sunulan Samsung Galaxy XCover modeline biraz daha yakından bakalım ve model hakkında sizlere bilgi verelim istedik. Bu sebeple de kısa bir inceleme yapacağız.

Öncelikle XCover 2 modelini diğer modellerden farklı yapan yanı tabi ki IP67 sertifikası. Peki, nedir bu sertifikanın içeriği. Hemen anlatalım.

IP67 sertifikası Suya ve Toza Dayanıklı olarak üretilen modellere sunulan bir sertifikadır. XCover modeli de 30 dakika boyunca 1 metre su altında kalabilecek seviyede bir model olmasından dolayı IP67 sertifikası ile satışa sunulmuştur.

Cihazımızın kasa yapısı çok fazla hantal bir yapıda değil. hatta birçok kullanıcı için Farklı Bir Tasarım örneği de olacak şekilde tasarlanmış durumda. Bu sebeple de kullanıcılar bu cihazı satın alırken aslında çok fazla soru işaretlerine maruz kalmıyorlar.

Model şu an Kırmızı – Siyah rengi ile satışta. Diğer rengi olan Gri Renk ise şu aşamada satışa çıkmamış durumda.

Kolay Fotoğraf Çekimi için bir adet Kamera Tuşu konulan model ile bir fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çekebiliyorsunuz. Bu özellik aslında tüm cihazlarda olması gereken bir detay. Çünkü ekrandan fotoğraf çekmek birçok durumda oldukça zor olabiliyor.

Android 4.1 Jelly Bean İşletim Sistemi ile kullanıcı karşısına çıkan Samsung XCover 2 modeli, Çift Çekirdekli Cortex A9 serisi 1 Ghzlik bir işlemci ile de orta seviye bir performans almanıza imkan sağlamış oluyor.

Ürünümüz Bluetooth 4.0 ve USB 2.0 teknolojilerinin yanında 4 inçlik TFT Teknolojisi ile üretilmiş olan 480*800 piksel WVGA çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip.

CMOS 0.3 MP’lik ön kameranın yanında CMOS 5 MP değerine sahip bir arka kamera ile gelen XCover 2 modelinde ayrıca Led Flaş eklenerek gece çekimlerindeki performans arttırılmış durumda. Otomatik Odaklama ise cihazın yazılımı ile birlikte gelen bir çekim özelliği.

4 Gb Dâhili Depolama alanı ile gelen modelin kullanılabilir alanı ise 1 GB ile sınırlı kalmış durumda. Ancak MicroSD Kart desteği ile dilerseniz 32 GB’a kadar modeli yükseltebilmeniz mümkün.

GSM 3G, HSPA 14,4 Mbps / 5,76 Mpbs, 802.11b/g/n 2,4 GHz Wifi, Wi-Fi Direct, PBAP, PBA, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, OPP, Diğer, SPP, HID, MAP Desteği, DLNA desteği ve KIES, KIES Air desteği de cihaz ile birlikte sunulan Donanımsal ve Yazılımsal destekler.

Samsung S7710 Galaxy XCover 2 Türkiye’de Satışta
Samsung S7710 Galaxy XCover 2 Türkiye’de Satışta

Cihazın satış fiyatı ise aslında oldukça uygun tutulmuş durumda.

Bimeks Mağazalarında 699 TL’den satışa sunulan Samsung S7710 Galaxy XCover 2 modeli yeni bir model olmasına rağmen iyi bir satış rakamı da yakalamış durumda.

Özellikle zorlu iş koşullarında çalışmakta olan kullanıcıların ilgi gösterdiği model, gençlerin de farklı tasarımı sebebiyle ilgi duyduğu modeller arasına girmiş durumda.

2013 biterken sizde Galaxy XCover 2 modeli ile tanışabilirsiniz.

Samsung Galaxy XCover 2 S7710 modelinin Video İncelemesi ise birkaç gün içerisinde sitemizde yayına alınacaktır.

Samsung S7710 Galaxy XCover 2 Türkiye’de Satışta

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir