Samsunn Galaxy S3 Siyah Renk Seçeneği İle Türkiye’de

Samsung firması tarafından istenen satış rakamlarına ulaşmayı beceremeyen Galaxy S3 modeli için yeni bir hareketlenme çalışması başlatıldı.

Bu kapsamda yeni renkler eklenen Samsung Galaxy S3 modeli ilk olarak Türkiye Pazarına Siyah Renge sahip modeli ile giriş yapacak.

TeknoSA tarafından Ön Siparişleri açılan Samsung Galaxy S3 Siyah model için belirlenen fiyat ise 1799 TL olarak bildirildi. Buna göre pazarda şu aşamada Mermer Beyazı ve Çakıl Taşı Mavisi renklerine sahip olan Galaxy S3 aynı fiyat seviyesinden birde Siyah renge sahip olacak.

Samsung Galaxy S3 Siyah TeknoSA
Samsung Galaxy S3 Siyah TeknoSA

Yenilenen renk seçenekleri ile bakalım Galaxy S3 modelinin satışlarında bir artış olacak mı? Yoksa Apple iPhone 5 modeli şimdiden etkisini gösterip üst modellere olan ilgiyi en azından ülkemize giriş yapana kadar azaltacak mı?

Samsung Galaxy S3 İçin Diğer Renkler Hakkında Bilgi…

Samsunn Galaxy S3 Siyah Renk Seçeneği İle Türkiye’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. …Samsung firması tarafından istenen satış rakamlarına ulaşmayı beceremeyen Galaxy S3 modeli için yeni bir hareketlenme çalışması başlatıldı…

    IPHONE gözlüğünü çıkarın lütfen artık, Satış rakamları bugüne kadar – ayrıca çok kısa sürede – hangi Smartphone tarafından ulaşılabilmiş ki SAMSUNG Panik yapsın…

    • Burada ulaşılan adetten bahsetmiyoruz ne yazık ki. Samsung firması Galaxy S3 modeli ile belli bir satış adedine ulaşmış, rakiplerini geride bırakmış olabilir. Ancak Galaxy S3 modeli firma iç dinamikleri tarafından gösterilen katsayılara ulaşamamış durumda.

      Özellikle satış sonrasında aldığı olumsuz geri bildirilerde kullanıcılarda olumsuz bir etki yaratmaya devam ediyor.

      Hiçbir firma babamın oğlu değil. Kimseye de yanlı bakma gibi bir durumumuz yok ne yazık ki. Apple ürünleri kendi çapında ayrı bir değerdis, Samsung ürünleri kendi çapında ayrı bir değer.

      Yapılan her habare YANLI BİR YAZI gözüyle bakmamanızı öneririm.

      Teşekkürler.