SnapDragon BatteryGuru İle Daha Fazla Pil Ömrü (Android)

Android İşletim Sistemine sahip cihazlarda kullanabileceğiniz SnapDragon BatteryGuru Uygulaması ile %50’ye varan Batarya Tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Uygulamamız İşlemci Üreticisi olan Qualcomm SnapDragon firması tarafından geliştirilmiş ve SnapDragon Serisi İşlemcilerde tam performans veren bir uygulamadır.

Diğer işlemcilere sahip cihazlarda da başarılı sonuçlar vermeyi başaran SnapDragon BatteryGuru Uygulaması tam anlamıyla bir Batarya Dâhisidir.

SnapDragon BatteryGuru
SnapDragon BatteryGuru

BatteryGuru Nasıl Çalışır?

Cihazınıza kurulumunu yaptığınız BatteryGuru Uygulaması hemen çalışmaya başlar, ancak Optimizasyon İşlemleri için 2-3 Gün bekler.

Cihazınızı tanıyan, Uygulamaları tanıyan, Bulunduğunuz alanı tanıyan uygulama buna göre size özel çözümler ve batarya süreleri sunmak adına hummalı bir çalışma yapar.

 

İlk çalışmaya başlama sürecinden sonra Qualcomm SnapDragon BatteryGuru Uygulaması arka planda çalışmaya ve Kullanıcı Deneyimlerini tanımlamaya devam eder. Bu sayede zaman geçtikçe batarya sürelerini daha fazla optimize etmeye ve uzatmaya başlar.

SnapDragon BatteryGuru İle Daha Fazla Pil Ömrü
SnapDragon BatteryGuru İle Daha Fazla Pil Ömrü

SnapDragon BatteryGuru Türkçe Dil Desteği İle Geliyor

SnapDragon BatteryGuru Uygulaması tamamen Türkçe bir ara yüz ile kullanıcı karşısına çıkıyor. Bu sayede de dilediğiniz gibi ayarları ve diğer detayları görebiliyorsunuz.

Bu noktada da Türkçe Dil Desteği sunduğu için Qualcomm SnapDragon firmasına BatteryGuru için Teşekkür etmek uygun olacaktır.

 

SnapDragon BatteryGuru Uygulaması Hakkındaki Detaylar

Wi-Fi Kullanımı noktasında tercihlerinizi öğrenmek adına BatteryGuru Uygulaması Yer Bilgisi kaydeder. Bu sayede Evde Wi-Fİ Kullanan bir kullanıcı için eve yaklaştığı an Wi-Fi Aktif hale getirilir. Uzaklaşmaya başladıkça da Wi-Fi kapanır.

Bu sayede Devamlı Aktif kalan Wi-Fi ile harcanan batarya ömrü yok edilmiş olur. Batarya süresinde ciddi bir artış görünür.

Bunun yanında bazı durumlarda SnapDragon BatteryGuru Uygulaması Wi-Fi Açma Kapama, İnternet Açma Kapama, GPS Açma Kapama gibi eylemleri gerçekleştirebilir. Bunlar bölgesel olarak kullanıcının tercihlerini görmek adına yapılan işlemlerdir.

Bu işlemler batarya ömrünü azaltmaz. Aksine uygulamanın Optimize Olmasını sağlar ve bu sayede daha başarılı bir Batarya Ömrü Sunar.

Qualcomm SnapDragon BatteryGuru Uygulamasını Google Play Store üzerinden indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama Tamamen Ücretsiz bir uygulamadır.

 

SnapDragon BatteryGuru Android İşletim Sistemi - İndir
SnapDragon BatteryGuru Android İşletim Sistemi – İndir

SnapDragon BatteryGuru İle Daha Fazla Pil Ömrü (Android)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir