Sony Kullanıcılarına AVG Antivirüs Ücretsiz Olacak

Mobil Cihazlar ve PC sektöründe kullanıcıların oldukça fazla ilgi gösterdikleri AVG firması ile Sony arasında imzalanan özel bir anlaşma neticesinde Sony Xperia kullanıcıları AVG Antivirüs Pro serisine Ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

AVG tarafından 180 Günlük (3 Ay) bir süre ile Tamamen Ücretsiz olarak sunulacak olan AVG Antivirüs Pro serisi Android 2.3.3 ve üstü Android İşletim Sistemine sahip tüm Sony Xperia serilerinde kullanılabilecek.

 

Xperia Z3 Serisinde Yüklü Olarak Gelecek

Kasım ayında Türkiye Pazarında satışa çıkması beklenilen Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact ve Sony Xperia Z3 Tablet Compact modellerinde direkt olarak yüklü gelecek olan Antivirüs diğer cihazlara ise Google Play Store üzerinden yüklenebiliyor olacak.

AVG Antivirüs Pro yazılımı AntiVirüs koruması ve zararlı yazılım engelleme özelliğinin yanı sıra, performans arttırma ve gizlilik yönetimi gibi ek işlevlere de sahip olan genel bir yazılım olarak cihazınıza yüklenecek.

Sony Kullanıcılarına AVG Antivirüs Ücretsiz Olacak
Sony Kullanıcılarına AVG Antivirüs Ücretsiz Olacak

Xperia Ailesi Ücretsiz Antivirüs Programını Nasıl Kuracak?

Direkt olarak Google Play Store üzerinden “AVG AntiVirüs PRO Xperia” araması yaparak Ücretsiz Antivirüs hediyesini alabileceğiniz gibi aşağıdaki link üzerinden bağlantı yaparak uygulamayı telefonunuza kurabilirsiniz.

Google Play Store Uygulama Sayfası

Sony Kullanıcılarına AVG Antivirüs Ücretsiz Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir