Sony Xperia X Compact Modeli İle Alakalı İlk Bilgiler Sızdırıldı

Daha önceki Akıllı Telefon Serisi olan Sony Xperia Z serisinde de sıkça karşımıza çıkan Compact modelleri Sony Xperia X Compact ile yeniden bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ekran Boyutu üzerinden biraz daha küçülmeye giden, çok fazla özelliklerle oynamadan fiyatta düşen Compact serisinin önümüzdeki günlerde Yeni X Ailesine mensup ilk modeli karşımıza çıkacak.

İlk X Compact serisinin IFA 2016 fuarında resmi olarak duyurulması ve hemen sonrasında da Global Pazarda satışa sunulması bekleniyor.

 

Önceki Compact Serilerinden Bir Basamak Geride

Sony bu sefer önceki Compact serilerinde olduğu gibi cihazın üzerindeki işlemciyi Üst Seri İşlemci ailelerinden birisi ile donatmamış.

Yani biraz daha Orta Seviye İşlemci ailesi kullanarak cihazın fiyatını biraz daha aşağı çekmeye çalışmış gibi duruyor.

SnapDragon 650 serisi bir işlemciye sahip olacağı düşünülen modelin arka kısmında 23 MP, ön kısmında ise 13 MP değerinde kamera mevcut.

3 GB Ram Bellek ve 16 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olması beklenilen modelin 4.6 İnçlik bir ekrana sahip olacağı da ilk sızan bilgiler arasında.

31 Ağustos 2016 tarihinde başlayacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı IFA 2016 da Sony Xperia X Compact serisinin resmi olarak duyurulması bekleniyor.

O süre gelene kadar elimizdeki sızıntı verilerin tamamı bu şekilde.

Sony Xperia X Compact Modeli İle Alakalı İlk Bilgiler Sızdırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir