Sony Xperia Z Modeli İlk Durak Olan Japonya’da Satışa Çıktı

Sony firmasının merakla beklenilen yeni ürünü Sony Xperia Z modeli ilk olarak Japonya pazarında satışa çıktı. Avrupa ve Türkiye pazarında ise 15-20 gün içerisin satışa çıkmış olacak.

Sony firmasının anavatanı olan Japonya’da öncelikli olarak satışa çıkan Xperia Z modeli bazı yerel uygulamalar ve Japon Pazarına özel özellikler ile satış çıkmış durumda.

NTT DoCoMo tarafından istenilen uygulamaların  da eklendiği Xperia Z modelinde yerel pazarda daha fazla rağbet görmesi için Felica NFC, KızılÖtesi Portu, One SEg Tuner ve SO-OE2 gibi birkaç yerel üründe ek olarak sunulmuş durumda.

Sony Xperia Yeni Modeller İle 2013 e Hazırlanıyor
Sony Xperia Yeni Modeller İle 2013 e Hazırlanıyor

13 MP’lik kamerası, 5 İnçlik Full HD ekranı, Su ve Toz geçirmeyen yapısı ile birçok kişi tarafından sabırsızlıkla beklenilen cihazlar arasına giriş yapan Sony Xperia Z modeli Şubat ayının sonuna gelmeden Avrupa pazarında, Mart ayının ilk haftasında ise Türkiye pazarında satışa çıkacak gibi görünüyor.

Beyaz, Siyah ve Mor renk seçenekleri ile pazara çıkacak olan ve Türkiye için 2000 TL seviyesinde bir fiyata sahip olması beklenilen Xperia Z modeli bakalım Sony için uzunca süredir yerlerde sürünen Mobil Satış Oranlarını arttırabilecek mi?

Sony Xperia Z Modeli İlk Durak Olan Japonya’da Satışa Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir