Spotify Premium Yılsonu Kampanyası 3 Aylık 0.99 TL

Yıl sonu hedeflerini tutturmak isteyen Spotify firması Spotify Premium paketlerinde kampanya yaparak 3 Aylık paketi 0.99 TL’den satacağını duyurdu.

Tabi ki bu paketi alabilmek için bazı şartları sağlıyor olmanız gerek.

Öncelikli olarak 3 Aylık 0.99 TL’den satılacak olan Spotify Premium Paketini alabilmek için daha önce Spotify Üyesi Olmamış olmanız gerek.

Paketi satın alabilmek için yeni üye olmuş olmanız ve 1 aylık Deneme Paketini de aktif etmemiş olmanız gerekecek. Yani bir anlamda yeni bir mail adresi ile yeni bir üyelik oluşturmanız gerekecek.

 

Spotify Premium Uygulaması

 

Daha Önce Paketi Olan Ancak Yeniletmeyenlere 3 Aylık Paket 13.99 TL

Daha önce Spotify Premium üyesi olan ancak kampanyanın başladığı tarihte üyeliği aktif olmayan kullanıcılar ise 3 Aylık Paket için 13.99 TL ödeme yaparak satın alabilecekler.

Yani bir anlamda 1 aylık ödeme yaparak +2 ay daha Spotify Premium Paketini kullanabilecekler.

Her iki kampanya da 21 Kasım 2017 tarihi itibari ile başlamış olup Spotify tarafından bir değişiklik yapılmazsa 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli kalmaya devam edecek.

 

Spotify'dan Lyrics Özelliği

 

Mevcut Aboneye İndirim Yok

Firmaların daha fazla abone kapmak adına Yeni Abone Kampanyaları yapmaları mevcut abonelerin de canını sıkmaya başlamış durumda.

3 aylık Spotify Premium kampanyası kapsamında yeni aboneler 0.99 TL ödeme yapacak iken hâlihazırda Spotify Premium kullanan aboneler ise aylık 13.99 TL ödemeye devam edecekler.

İşte tam olarak bu sebeple birçok abone mevcut abonelerinin süresi dolunca eski aboneliğini devam ettirmek yerine daha önce kullanılmamış bir mail adresi ile yeni bir abonelik açmanın derdine düşüyorlar.

Sanırım Spotify firması da Abone Sayısı ile ön plana çıkmak istemesinden dolayı bu şekilde kampanyalar yaparak daha fazla abone peşinde koşuyor.

 

Spotify Premium Yılsonu Kampanyası 3 Aylık 0.99 TL

 

Kampanya Şartları

  • Size Spotify tarafından yapılan bu teklif (“Tanıtıcı Deneme Teklifi”) (Spotify Kullanma Hükümleri ve Koşulları içinde açıklanmaktadır), ödeme bilgilerinizi vererek ve ilan edilen fiyatı ödeyerek belirtilen deneme süresini aktif duruma getirdiğiniz andan başlayarak size Spotify Premium Hizmetine (Spotify Kullanma Hükümleri ve Koşulları içinde açıklanmaktadır) üç (3) ay boyunca erişim hakkı tanımaktadır (“Tanıtıcı Deneme Süresi”).
  • Ödeme bilgilerinizi vermekle, (i) Tanıtıcı Deneme Teklifini kabul etmiş, (ii) ödeme bilgilerinizi Gizlilik Politikamıza uygun şekilde kullanmamıza izin vermiş, (iii) Kullanma Hükümleri ve Koşullarını ve bu Tanıtıcı Deneme Teklifi Hükümlerini ve Koşullarını kabul etmiş olursunuz.
  • Spotify Premium Hizmetinin ücret ödeyen bir kullanıcısı olmamaya karar vermeniz halinde Tanıtıcı Deneme Süresi bitmeden önce Spotify hesabınıza girip Hesap sayfasındaki yönergeleri izleyerek veya buraya tıklayıp talimatları izleyerek Premium Hizmeti aboneliğinizi iptal etmeniz gerekir.
  • Aksi takdirde, Tanıtıcı Deneme Sürenizin sonunda otomatik olarak, normal Spotify Premium aylık ücreti karşılığında Spotify Premium Hizmetinin ücret ödeyen bir kullanıcısı durumuna gelirsiniz ve Premium Hizmeti aboneliğinizi iptal edinceye kadar Spotify Premium abone ücreti bize verdiğiniz ödeme yöntemi ile her ay otomatik olarak tahsil edilir.
  • Tanıtıcı Deneme Süreniz sona erdikten sonra Premium Hizmeti aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz takdirde yukarıdaki talimatları izleyerek, bunu yapabilirsiniz.
  • Aylık kısmi abonelikler için hiçbir geri ödeme veya alacak kayıt etme yoktur.
  • Spotify ileride aylık ücreti arttırdığı takdirde size bildirimde bulunacağız. Fiyat değişiklikleri, fiyat değişikliği tarihini izleyen abonelik döneminin başlangıcında yürürlüğe girecektir.
  • Fiyat değişikliği yürürlüğe girdikten sonra Spotify Hizmetini kullanmaya devam etmekle yeni fiyatı kabul etmiş olursunuz.
  • Bu Tanıtıcı Deneme Teklifini yalnız bir kez kullanabilirsiniz. Premium veya Sınırsız hizmete abone olmuş veya daha önceden 30 günlük ücretsiz deneme teklifi veya 60 ünlük ücretsiz deneme teklifi kullanmış iseniz bu Tanıtıcı Deneme Teklifinden yararlanamazsınız.
  • Ayrıca, Spotify tarafından sunulan daha önceki başka deneme tekliflerini kullanmış olmanız durumunda da bu Tanıtıcı Deneme Teklifinden yararlanamayabilirsiniz. Spotify hizmeti bazı kişisel cihazlarda kullanılamayabilir. Bu teklif için ön ödemeli kartlar veya Spotify hediye kartları bir geçerli ödeme metodu olarak kullanılamaz.
  • Tedarik olanağı bulunduğu sürece sınırlı sayıda Tanıtıcı Deneme Teklifi mevcuttur.
  • Bu Tanıtıcı Deneme Teklifi sınırlı süreye sahiptir ve ilan edilen tarihten önce kullanılmalıdır.
  • Spotify bu Tanıtıcı Deneme Teklifini daha erken herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle sona erdirme hakkını saklı tutar.
  • Bu türde bir fesih süresinden sonra, Spotify daha sonraki hiçbir Tanıtıcı Deneme Teklifini yerine getirme yükümlülüğünde olmayacaktır.

Spotify Premium Yılsonu Kampanyası 3 Aylık 0.99 TL

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir