TeknoSA’dan Babalar Gününe Özel İndirimler

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

TeknoSA, Babalar Günü’nü çok özel kampanyalarla kutluyor. Notebooklardan oyun konsollarına, son teknolojiye sahip TV’lerden akıllı telefonlara birçok ürün, Babalar Günü’ne özel indirimler ve kampanyalarla tüm TeknoSA Mağazaları ve teknosa.com’da babalarını sevindirmek isteyenleri bekliyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, babalarımızı sevindirecek pek çok teknolojik ürünü Babalar Günü’ne özel avantajlı fiyat ve kampanyalarla sunuyor.

TeknoSA’nın bu özel gün için sunduğu hediye seçenekleri arasında, oyun konsollarından aksiyon kameralarına, maç keyfini doyasıya yaşatacak TV’lerden notebooklara kadar birçok ürün bulunuyor.

 

Euro 2016 Keyfi İçin Babalara Özel TV kampanyaları

17-20 Haziran tarihleri arasında 600 TL ve üzeri tüm Grundig TV’ler 149 TL değerindeki Grundig MT8240 Erkek Bakım Kiti, seçili Philips TV’ler ise 299 TL değerindeki Philips S5400 Traş Makinesi hediyesiyle birlikte tüm TeknoSA mağazaları ve teknosa.com’da sizleri bekliyor.

 

TeknoSA Mağazaları
TeknoSA Mağazaları

 

TeknoSA Mobil’in Tüm Avantajları Babalar İçin 

30 Haziran’a kadar hattını TeknoSA Mobil’e taşıyanlara Samsung J2 telefon, tarifeye ek günde 1 TL’ye satışa sunuluyor.

Ayrıca 30 Haziran tarihine kadar TeknoSA mağazalarından satın alınacak 2000 TL ve altı HP notebooklar, TeknoSA Mobil tarifesine ek peşin fiyatına 24 ay taksit avantajıyla, Babalar Günü hediyesi arayanlar için cazip bir seçenek oluşturuyor.

17-20 Haziran tarihlerinde ise, 1000 TL ve üzeri HTC, LG, Asus, Lenovo, Sony marka akıllı telefon alanlara Braun Series 3 3010 Islak Kuru Tıraş Makinesi hediye ediliyor.

 

TeknoSA Mobil Operatör Paketleri
TeknoSA Mobil Operatör Paketleri

 

Avrupa Seyahati Asus’dan Hediye

Babasına unutulmaz bir sürpriz yapmak isteyenler için TeknoSA, 30 Haziran tarihine kadar ASUS TP200 notebook alan herkese Avrupa’ya gidiş dönüş uçak bileti hediye ediyor.

17-18-19 ve 20 Haziran tarihlerinde sadece Axess ile TeknoSA mağazalarından ve teknosa.com’dan tek seferde yapılacak 1.500 TL ve üzeri değerindeki HP, Toshiba, Acer ve Casper markalı notebook alışverişlerinde ise 100 TL indirim fırsatı sizleri bekliyor.

 

TeknoSA'dan Babalar Gününe Özel İndirimler
TeknoSA’dan Babalar Gününe Özel İndirimler

 

Hem Babalara Hem Çocuklara GoPro Hero 4

Babasıyla geçirdiği zamanı eğlenceye dönüştürmek isteyenler için 17-27 Haziran tarihlerinde tüm PS4 konsolların yanında ikinci oyun kolu TeknoSA’dan hediye!

Macera tutkunu babaların vazgeçilmezi olacak Gopro Hero4 Black aksiyon kamera ise, 17-20 Haziran tarihleri arasında 348 TL değerindeki dokunmatik ekran hediyesi ile birlikte 2347 TL yerine 1699 TL’lik fiyatıyla satışa sunuluyor.

TeknoSA’dan Babalar Gününe Özel İndirimler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir