Tineri Su Sanarak İçen 4 Yaşındaki Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Eskişehir’de yaşanan olayda Kurtuluş Mahallesi Sobacılar Sokakta yaşamakta olan R.A isimli bir çocuk yol kenarında bulduğu şişedeki sıvıyı su sanarak içmek istedi. Ancak şişedeki sıvının su olmadığını, tiner olduğunu anlayamadı.

Oldukça az bir miktarda içmesi ve tadının acı olmasından dolayı şişeyi atmasından sonra midesinde başlayan rahatsızlık sonucunda bayılan R.A yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Midesinin temizlenmesi sonrasında kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan R.A ‘nın sağlık durumu hakkında şu ana kadar net bir bilgi gelmemiş olsa da çocuğun kısa sürede taburcu olacağını düşünüyor ve temenni ediyoruz.

Bu örnek üzerinden de çocuklarınıza sokaklarda buldukları her ürünü ağızlarına atmamaları konusunda daha ciddi eğitimlerin verilmesi gerektiğini, küçük çocukları özellikle sokaklarda yalnız bırakmamanın ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz.

Tineri Su Sanarak İçen 4 Yaşındaki Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir