Truecaller artık iOS’ta da güncel!

İçerisinde büyük özellikler bulunduran Truecaller, Android işletim sisteminden sonra artık iOS’ta!

 

Akıllı telefonlarında, Android veya iOS olmasına bakmadan otomatik çevirme uygulaması olarak kullanılan Truecaller; bu özelliklerinin dışında artık Flaş Mesajlaşma adını verdiği yeni özellik ile güncellenmiş durumda. Uzun bir süredir Android işletim sisteminde güncel olarak kullanılan bu özellik, şimdi de iOS platformunda güncel hale geldi.

 

Flaş mesajlaşma özelliği artık iPhone’larda!

 

Truecaller, çapraz platform desteğine sonunda kavuşmuş olan Flaş Mesajlaşma özelliği ile kullanıcıların gün içerisinde karşılaştığı problemlerin çözülmesine ve ihtiyaç duydukları mobil gereksinimlerin karşılanmasını hedefliyor. Bu özellik sayesinde en meşgul olduğunuz anlarda bile, arkadaşlarınızdan gelen bir mesaja mümkün olan en açıklayıcı bir mesajla geri dönmenizi sağlıyor.

Önceden tanımlanmış olan soruları veya yanıtları arkadaşlarınıza göndermeyi ya da sizin kendiliğinden gelen tanımlanmış sorular ve cevaplar dışında, kendinizin soru ve cevap tanımlamanızı sağlayan bu uygulama, yoğun günlük temponuz yüzünden kaybettiğiniz zamanların bir kısmını geri kazandırabilir gibi gözüküyor.

Arkadaşlarınıza çağrı şeklinde bir mesaj gönderebiliyorsunuz ve arkadaşınızın bu mesajı cevaplaması için 60 saniyelik bir cevaplama süresi oluyor. Bu sürede arkadaşınız da ön tanımlı yanıtları kullanarak sizi hem bekletmemiş oluyor hem de kendi zamanından tasarruf etmiş oluyor. Bunun yanında Google Maps kullanarak bulunduğunuz net konumları arkadaşlarınıza çok rahat bir biçimde gönderebiliyorsunuz!

 

Truecaller artık iOS’ta da güncel!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir