Turkcell Full Paket Kampanyası

Turkcell’den hepsini bir arada kullanabileceğiniz full paket kampanyası telefonunuzu özgürce yaşamanızı sağlıyor. Full paket içerisinde 1000 Dakika konuşma her yöne, 1 GB internet, 1000 SMS her yöne mesajlaşma. Ayrıca haftada 2 gün bedava kullanabileceğiniz paket yıllık abonelikle ayda 59 TL, aylık abonelikle aylık 74 TL fiyat avantajlarıyla.

Pakette birçok ayrıcalıkta sunuluyor. Full Pakete Ek İnternet Yıllık Abonelik içeriği 2 GB Internet, Her yöne 1000 dakika, Turkcell’lilerle haftada 2 gün bedava konuşma, Her yöne 1000 SMS ayda sadece 65TL fiyat avantajıyla sizlere sunuluyor. Full Paketle aynıdır sadece ek olarak ayda 1GB internet fırsatı vardır.

Turkcell full paket fiyatlarına %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir. Arama dakikaları yurt içi aramalar için geçerlidir. Yurtdışı aramalar ayrı ücrete tabidir. Konuşma paket aşımında Turkcell’lileri Arama 43,89 kuruş dakikası, Sabit hat arama 43,89 kuruş dakikası, Diğer operatörleri arama 43,89 kuruş dakikası şeklinde ücretlendirilirsiniz. Paketi aldıktan sonraki ilk faturada tarifeniz Hepsi Bir arada Tarifesi olarak değişir.

Turkcell Esnaf 1400 Paketi

Turkcell’lilerle ayrıca haftada iki gün verilen bedava konuşma, sabah 6’dan akşam 6’ya kadar yurt içi görüşmelerde geçerlidir. Yıllık Abonelik kapsamında, 12 ay boyunca paket kullanımı konusunda taahhüt verme zorunluluğu vardır. 12 fatura döneminden önce kampanyadan çıkılması, kullanılan hattın iptal edilmesi veya diğer operatöre taşınması, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi, paketin iptal edilmesi veya hattın devredilmesi durumunda erken iptal bedeli daha sonra faturaya yansıtılır.

Exit mobile version