Turkcell SMS+ ile SMS Engelleme, SMS Yönlendirme ve SMS Arşivleme Artık Mümkün

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Turkcell bireysel kullanıcılarına yönelik SMS+ paketi ile birlikte SMS Engelleme, SMS Yönlendirme, SMS Arşivleme ve Otomatik İmzalı SMS gönderimi gibi ek servislerden yararlanma imkanına sahip oluyorsunuz.

Oldukça makul bir aylık ücret ödemesi ile sahip olabileceğiniz bu hizmetler sayesinde hem SMS Gönderiminde hem de SMS Alımlarında oldukça önemli bir avantajında sahibi olabiliyorsunuz.

Özellikle SMS Engelleme ve SMS Arşivleme imkanına sahip olmak son dönemde birçok telefon kullanıcısı için aranılan bir durum olmuştu.

Kısacası Turkcell tarafından başlatılan SMS+ Paketi yakın dönemde Vodafone ve Avea tarafından da yapılabilir bir hizmet gibi duruyor.

Turkcell SMSPlus ile SMS Engelleme, SMS Yönlendirme ve SMS Arşivleme Artık Mümkün
Turkcell SMSPlus ile SMS Engelleme, SMS Yönlendirme ve SMS Arşivleme Artık Mümkün

Turkcell SMS+ ile SMS Engelleme Hizmeti

SMS Engelleme Hizmeti ile dilerseniz 100 kişilik Beyaz Liste oluşturarak sadece bu numaralardan SMS Alma imkanına sahip olabileceğiniz gibi, 50 kişilik Kara Liste oluşturarak istemediğiniz 50 kişinin numarasından SMS alımını kapatabiliyorsunuz.

Bu sayede özellikle devamlı olarak farklı numaralardan rahatsız edilen kullanıcılar SMS alımı noktasında kendi inisiyatifleri ile hareket edebilme imkanına sahip olabiliyorlar.

 

Turkcell SMS+ ile SMS Yönlendirme Hizmeti

Özellikle telefonunun devamlı evde unutan veya iş yerinde SMS kullanma imkanına sahip olmayanlar için oldukça yararlı bir hizmet olan SMS Yönlendirme ile dileyen Turkcell kullanıcıları birkaç küçük ayar ile kendilerine gelen SMS’leri başka bir Turkcell kullanıcısına ya da Mail Adresine yönlendirebiliyor.

 

Turkcell SMS+ ile Otomatik İmzalı SMS Hizmeti

Turkcell hattınızdan gönderdiğiniz her SMS’in sonuna dilerseniz kişisel bilgilerini dilerseniz herhangi bir güzel sözü eklemenize imkan tanıyan Otomatik İmzalı SMS işlemi ile +40 karakterlik bir imza oluşturma ve kullanma imkanına sahip oluyorsunuz.

Bu sayede 160 karakterlik SMS limiti azalmadan +40 karakterde İmza ekleme imkanına kavuşmuş oluyorsunuz.

 

Turkcell SMS+ ile SMS Arşivleme Hizmeti

Telefonunuzun hafıza dolmaya başladı ve içindeki mesajları çok önemli olarak görüyorsanız o zaman SMS Arşivleme imkanı tam size göre. Devamlı telefon kaybedenler veya değiştirenler, Çok fazla SMS Saklamak durumunda olanlar için SMS Arşivleme imkanı oldukça önemli bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

 

SMS+ servis paketi içerisinde yer alan yönlendirme, arşivleme, engelleme ve otomatik imza hizmetlerinden yararlananlar paket için aylık olarak KDV ve ÖİV dahil yalnızca 1,99 TL ödüyor.  Gençler ise Gece SMSPlus Paketini alarak hem SMS ihtiyacini karşılıyor hem de SMS+ özelliklerinin tümünden ücretsiz faydalanabiliyor.

 

SMS+’a paket olarak abone olmak istemeyen Turkcell aboneleri ise  paketteki dilediği servisi aylık KDV ve ÖİV dahil 0,99TL’ye kullanabiliyor.

 

SMS+’tan yararlanmak için 

SMS+ servis paketine abone olmak için SMSPLUS yazarak 2222’ye göndermek, Turkcell Online İşlem Merkezi’ni ziyaret etmek ya da 532’yi aramak yeterli.

Servis paketine abone olduktan sonra alt servisleri aktif hale getirmek için yapılması gerekenler şöyle:

  • SMSYönlendirme:  SMSYONLENDIR yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra mail adresi ya da telefon numarası yazılarak 2222’ye gönderilir.
  • SMSEngelleme:  SMSENGELLE yazarak 2222’ye göndererek servise abone olunabilir. Herhangi bir numarayı engellemek için ise SMSENGELLE yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra telefon numarası eklenerek 2222’ye gönderilir. Sadece belli numara ya da numaralardan mesaj almak için ise SMSIZIN yazıp numarayı ekleyerek 2222’ye gönderilir.
  • SMSArşivleme:  SMSARSIV yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra mail adresi eklenerek 2222’ye gönderilir.
  • OtomatikİmzalıSMS:  SMSIMZA yazıp, imza metnini ekleyerek 2222’ye gönderilir.

SMS+ aboneleri alt servislere Turkcell Online İşlem Merkezi’ni ziyaret ederek ya da 532’yi arayarak da abone olabiliyor. SMS+ servislerini kullananlar istedikleri zaman kullanımlarına ara verip hizmeti yeniden başlatabiliyor.

Turkcell SMS+ ile SMS Engelleme, SMS Yönlendirme ve SMS Arşivleme Artık Mümkün

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 25 Nisan 2013, 19:24

    turkcell hat kullanıp birçok hizmetinden bilgisi olmayan biri olarak faydalı buldum yazınızı