Turkcell Yurt Dışı Tek Fiyat

Yurtdışıyla konuşma yapmak ve iletişime geçmek sandığınız kadar zor değil. Yurtdışındaki sevdiklerinizi ve arkadaşlarınızı Turkcell’in avantajlı tarifesiyle kolaylıkla arayabilirsiniz. Türkiye’den yurt dışındaki cep ve sabit hatları sadece 55 kuruşa Turkcell’in avantajlı tarifesiyle arayın. Yurt dışı indirimine abone olanlar, yurt dışındaki tüm cep ve sabit hatlarla çok avantajlı fiyatlarla konuşma hakkına sahip oluyorlar. Kampanyadan yararlanmak istiyorsanız TEK FIYAT yaz 2222’ye gönderin.

Yurt dışı Tek Fiyat Tarifesi’nden faydalanmak için mevcut yurt içi tarifenizi değiştirmeniz gerekmeden ek olarak Yurtdışı tarifesine kayıt yaptırmanız yeterli. Kampanyadaki yurt dışı indirimi tüm yurt dışı cep ve sabit hatlara yapılan aramalarda geçerlidir. Ücretlendirme periyodu kampanya kapsamında 6 saniyedir.

Faturalı hat kullanıcıları, yurt dışı tarifesinden onay mesajını gördükten sonra yararlanmaya başlayabilir. 1 ay boyunca yurt dışındaki hatları dakikası 55 kuruşa arayabilir. Ancak borçtan dolayı kapanan ve yasal takip süreci başlayan hatlar tarifeden yararlanamaz. Bu halin düzelmesi durumunda dahi tarifeye tekrar kayıt yaptırılmalıdır. Turkcell tarifede değişiklik yapma hakkını saklı tutar zamanla tarifede değişiklik yapabilir.

Turkcell Yurt Dışı Tek Fiyat
Turkcell Yurt Dışı Tek Fiyat

Kampanya kapsamı dışında kalan ülkeler; Somali, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Lihtenştayn, Küba, Ekvatoral Gine, Cibuti ülkeleri ve Yurt dışı Özel Servis Numaralarına doğru yapılan aramalar kampanya kapsamı dışındadır. Sizde Turkcell’in Yurtdışı kampanyasından yararlanmak istiyorsanız Turkcell’in web sitesini ziyaret edin ya da Turkcell iletişim merkezlerini ziyaret edin.

Turkcell Yurt Dışı Tek Fiyat

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir