Turkcell’den akıllı telefon festivali

Turkcell çoğalan akıllı telefonlara sahip olmanın kolay yolunu sizlere sunuyor. 25 Ağustos’ta başlayacak olan yeni Akıllı Telefon Festivali kapsamında Turkcell T50, Samsung Galaxy Ace 4, LG G2 Mini, Samsung Galaxy Note 3 Neo ve Samsung Galaxy S5 16 GB akıllı telefonlar Turkcell müşterilerine özel ayrıcalıklarla sunulacak. Cihazları peşin, internet paketleriyle birlikte ya da tarifeye ek fiyatlarla avantajlı koşullarda satın almak mümkün oluyor. Bütçenize ya da tarifenize hangi seçenek uygunsa o şekilde sahip olma şansı yakalıyorsunuz. Kaçırılmayacak bu akıllı telefon festivali kapsamın da sunulan telefonlardan alacak olan Turkcell’liler, tercih ettikleri cihaza bağlı olarak ilk ay 2 GB’a varan ek internet paketlerine de sahip olabiliyorlar.

Kampanya içerisinde akıllı telefonları kontratlı satın almak isteyen Turkcell’liler; Samsung’un çok tutulan Ace serisinin sadece Turkcell’de sunulacak en yeni üyesi Galaxy Ace 4’e tarifeye ek olarak 1 TL’den başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanı ile sahip olacaklar. Başka bir telefon kompakt tasarımı ile öne çıkan LG G2 mini, serideki diğer telefonları çok sevilen ve geniş ekranı ile özellikle profesyonellerin tercihi olan Samsung Galaxy Note 3 Neo ve Samsung Galaxy serisinin en son üyesi olan Samsung Galaxy S5’e peşin fiyatına 24 ay taksit fırsat ile sahip olabileceksiniz.

Turkcell’den akıllı telefon festivali
Turkcell’den akıllı telefon festivali

Tüm bunların yanında Turkcell T serisinin son telefonu Turkcell T50 ise üstün özellikleri, kalitesi ve tarifeye ek 8 TL’den başlayan fiyatlarına ek olarak 36 ay taksit imkanı ile festival tadındaki kampanyada sunulan cihazlar arasında yer alarak satışı yapılmaya devam ediyor. Turkcell’in kullanıcılarını sunduğu bu cazip akıllı telefon kampanyasını kaçırmayın.

Turkcell’den akıllı telefon festivali

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir