Vestel V Hepyeni TV Abonelik Sistemi – Televizyon Kiralama Sistemi Nedir? Artı ve Eksileri Nelerdir?

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Vestel firması tarafından reklamları yapılan Vestel V Hepyeni adındaki TV Abonelik – Televizyon Kiralama Sistemi nedir.  Sistemi tüm detayları ile birlikte Artı ve Eksilerini sıralayarak sizler için inceleme altına aldık.

Öncelikle Vestel V Hepyeni ismi ile pazarlamasına başlanılan Televizyon Kiralama Sistemi alışık olduğumuz satış süreçlerinden biraz daha farklı işliyor ve şu aşamada tüm TV Modellerini kapsamıyor.

Ama Vestel firmasının 2018 yılı içerisinde hem TV seçeneklerini çoğaltacağı hem de bu sistemin Buzdolabı – Çamaşır Makinası – Bulaşık Makinası gibi Beyaz Eşya ürünleri için de hayata geçirileceği gelen bilgiler arasında.

Peki, TV Kiralama sistemi tam olarak nedir? Artı ve Eksileri nelerdir? Artık konumuza geçiş yapalım.

 

 

Vestel V Hepyeni Televizyon Kiralama Sistemi Nedir?

Sistem temel olarak 24 Aylık veya 36 Aylık taksitli ödeme sistemi ile birebir aynı.

Bir Vestel Satış Noktası üzerinden kampanya kapsamındaki Vestel TV modelini beğeniyor, Satış noktasında sözleşmeyi yapıyor ve cihazın ödemesini 24 veya 36 ay taksit seçeneği ile ödüyorsunuz.

Bu süre dolduktan sonra isterseniz sözleşmeden çıkıp aldığınız TV’yi kullanmaya devam ediyorsunuz ya da sözleşmeye devam edip o sene pazara çıkan ve kampanya dahilinde olan yeni bir ürünü daha satın alıyorsunuz.

Bu kampanya kapsamında ürün aldığınızda Vestel firması tarafından de öncelikli Hizmetler, servis ve montaj ayrıcalıklarından yararlandırılacağınız bilgisi de verilmiş durumda.

 

TV Abonelik – Televizyon Kiralama Sistemine Nasıl Abone Olabilirsiniz?

Bu işlem için size en yakın Vestel Mağazasına uğramanız yeterli olacaktır.

Süreç şu aşamada sadece Vestel Bayileri üzerinden yürütülmektedir. Teknoloji Mağazaları veya İnternet Siteleri üzerinden bu işlem yapılmamaktadır.

V Hepyeni abonelik ücretinizi sisteme dahil tüm Vestel Mağazalarından, PTT noktalarından, Akbank ve Garanti Bankası ATM’lerinden ve internet şubeleri üzerinden ödeyebilirsiniz.

Sistemden TV alabilmek için Banka Kredi Puanınızın iyi olması gerekmektedir. KKB Puanı Findeks üzerinden hesaplanarak bu puan üzerinden kiralama sistemi kullandırılmaktadır.

İşlemin aktif olabilmesi için adınıza kayıtlı Kredi Kartı veya Banka Kartı üzerinden 0.01 Kuruş değerinde bir ödeme bayi tarafından alınmak zorundadır.

 

Vestel V Hepyeni

 

TV Kiralama Sistemi Mantıklı mıdır?

Açıkçası ülkemizde 24 Ay yani 2 sene TV kullanıp ta bunu artık eskidi yenisini alalım diye değiştiren geniş bir kitle yok. Hatta neredeyse bu oran sıfıra yakındır bile diyebiliriz.

Bu sebeple de Vestel tarafından ortaya atılan bu kampanya aslında azalan TV Satışlarını canlandırmak adına yapılmış bir çalışmanın ötesine geçemez.

Çünkü Kiralama Kampanyası olarak lanse edilen işlem aslında Açık Hesap Taksit ile TV almanın ötesinde bir işlem değil.

Bir bayiye gidiyor, 24 veya 36 Ay vade ile TV alıyor, süre dolunca da TV sizde kalıyor siz yine gidip bir TV alıyorsunuz. Yâda sözleşmeden cayıp işlemi sona erdiriyorsunuz.

Kısacası Taksitli TV almak ile Vestel V Hepyeni isimli kampanya kapsamında TV almak arasında hiçbir fark yok.

 

Ülkemizde 24 Ayda TV Değiştiren Kişi Sayısı Sınırlı

Vestel V Hepyeni Kampanyası temel olarak Bireysel Tüketici için pek de cazip gelen bir kampanya değil. Ancak kullandığı TV ile sıkça sorun yaşayan, 2-3 yılda bir TV’si perte çıkan kişiler veya firma sahipleri bu kampanyadan yararlanmayı mantıklı bulabilirler.

Ancak bunun dışında Aylık 80 TL’den başlayan ödemeler ile Vestel V Hepyeni Paketine girmek pek mantıklı olmayacaktır.

Bu arada zaten Açık Hesap Ödeme Sistemi ile bir TV Almak isteyen kullanıcılar için bu kampanya ek bir seçenek olabilir. Bunu da es geçmemek gerek.

 

Vestel V Hepyeni Kampanyası

 

Sözleşme Feshinde Nasıl Bir Sistem Uygulanacaktır?

Sözleşme süresinden önce sözleşmenin feshedilmesi ile abonelikten çıkmak istenmesi durumunda ise, sözleşmede tanımlandığı üzere; erken fesih ve caymayla oluşacak ceza bedeli, Vestel firması tarafından belirlenen ilk abonelik anındaki peşin satış bedelini geçemeyecek şekilde, kalan anapara borcunun yarısı veya iki katı olarak uygulanacaktır.

Balon ödeme yapıp sistemden çıkan bir tüketici istediği takdirde, yeni bir ürün için yeni bir taksitle satış sözleşmesi imzalayarak yeni bir abonelik başlatma imkânını sahiptir.

Yine Vestel Ticaret A.Ş. tüketicinin bir önceki sözleşmesinden oluşan geri ödeme düzenlerine göre yeni sözleşme imzalamayarak yeni bir abonelik başlatmama hakkını saklı tutar.

 

TV Kiralama Kampanyası Örnek Aylık Ödeme Oranları

31 Ocak 2018 tarihi itibari ile Vestel Televizyon Kiralama Sistemi ile kiralaması yapılan birkaç TV Modeli aşağıdaki gibidir.

 

Model24 Ay36 Ay
Vestel SMART 48FD7300 122 EKRAN LED TV114 TL88 TL
Vestel 4K SMART 49UD8400 124 EKRAN LED TV145 TL112 TL
Vestel SMART 50FD7300 127 EKRAN LED TV114 TL88 TL
Vestel 4K SMART 49UB8300 124 EKRAN LED TV145 TL112 TL
Vestel 4K SMART 43UD9300 109 EKRAN LED TV150 TL116 TL
Vestel 4K SMART 55UD8400 140 EKRAN LED TV166 TL128 TL

 

Biz bu yazıyı hazırladığımız Vestel SMART 48FD7300 modelinin Satış Fiyatı 1.800 – 1.900 TL arasında değişmekte idi. Kredi Kartına 6 Ay Taksit ile bu ürüne bu fiyattan sahip olabiliyordunuz.

Vestel V Hepyeni Kampanyası kapsamında ise 24 Ay ödeme yaparsanız 2.736 TL, 36 ay boyunda ödeme yapmayı seçerseniz de 3.168 TL ödeme yapmanız gerekecek.

Kararı siz verin…

Diğer modeller için https://www.vhepyeni.com.tr/#Anasayfa adresine bakabilirsiniz.

Vestel V Hepyeni TV Abonelik Sistemi – Televizyon Kiralama Sistemi Nedir? Artı ve Eksileri Nelerdir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir