Vestel Venus Serisine Yeni Renkler Ekleniyor

Vestel Venüs serisi pazara çıktıktan sonra Satış Adetlerini arttırmak adına bazı çalışmalara başlama kararı aldı. Bu çalışmalardan birisi de Renç Seçeneklerini Arttırmak oldu.

Venus’ün altın ve titan renkleri Venus akıllı telefon ailesine renk katmaya geliyor.

5.0 inç ve 5.5 inç  olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneğine sahip yeni modellerin X ve V olmak üzere iki tasarım alternatifi bulunuyor. X tasarımlı model keskin, V tasarımlı model yuvarlak hatlarıyla öne çıkıyor.

Altın ve titan renkli 5.5 inç ekran boyutuna sahip Venus, 13 Megapiksel arka kameraya sahip. Venus 5.5 inç akıllı telefon, Gorilla Glass ekran teknolojisi ile darbe ve çizilmelere karşı çok daha dayanıklı. 4G teknolojisine şimdiden hazır olan ve NFC desteği sağlayan model 1.2 GHz hızında 4 çekirdekli SnapDragon işlemcisi ile de dikkat çekiyor.

Vestel Venus Gold
Vestel Venus Gold

 

Venus 5.0 inç akıllı telefonlarda ise 8 Megapiksel arka kamera bulunuyor. 1.2 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon işlemciye sahip telefon, hafifliği ile ön plana çıkıyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip Venus akıllı telefonlar, kullanıcılarına tüm işlemler için yüksek performans vaat ediyor.

Altın ve titan renkli modeller yine kullanıcıya sunduğu zengin yerel içerikle rakiplerinden ayrışıyor. Therapy ve Mevlevi tasarımlı ara yüzler ile Çayda Çıra, Üsküdar’a Gider İken, Silifke’nin Yoğurdu, Misket türkülerinin modern yorumlarıyla oluşturulan zil sesleri yerel kültürü yansıtıyor.

Vestel Venus Serisine Yeni Renkler Ekleniyor
Vestel Venus Serisine Yeni Renkler Ekleniyor

Kaynak: http://shiftdelete.net/vestel-venus-renkleniyor-59887

Vestel Venus Serisine Yeni Renkler Ekleniyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir