Vodafone Aylık Her Yöne Katla Kazan Kampanyası (20 TL’ye 100 TL’lik Konuşma ve SMS Hakkı)

Vodafone Ön Ödemeli Tarifeleri daha önce denemeyen kullanıcılara ayda 20 TL karşılığı 100 Dakika Görüşme ve SMS gönderme hakkı veriliyor.

Yeni bir hat alarak ya da ilk kez hattını Vodafone Ön Ödemeli Tarifelerden birisine taşıyarak almaya hak kazanabileceğiniz paket kapsamında her ay 20 TL ücret karşılığında size SMS göndermek veya arama yapmak için kullanabileceğiniz 100 TL veriliyor.

Kampanyadan yararlanabilmek ve pakete sahip olabilmek için Vodafone Ön Ödemeli tarifelerden birisine geçiş yapmanız ve geçişten sonraki 30 Gün içerisinde “HOSGELDIN” yazarak 7048 nolu hatta SMS göndermeniz yeterli.

Geçiş işlemlerinden sonra bir hat ile 6 ay boyunca kampanyadan yararlanabilirsiniz. 6 aydan sonra kampanyadan yararlanma hakkı9nız sona ermektedir.

Paketiniz ile beraber size verilen 100 TL’den kalan TL miktarını öğrenmek için KALAN HOSGELDIN yazıp 7048’e gönderiniz.

Kampanya 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir.

Paket 30 gün geçerli olduğu için, paketi ilk alımınızdan itibaren 6 ay boyunca toplam 6 kere alabilirsiniz.

Paketiniz ile beraber size verilen 100 TL’den kalan TL miktarını öğrenmek için KALAN HOSGELDIN yazıp 7048’e gönderiniz.

Aylık Her Yöne Katla Kazan Paketi’nin ücreti 20 TL’dir, paketi aldığınızda 30 gün boyunca her yöne geçerli 100 TL kazanırsınız.

100 TL ile kendi tarifenizin ücretlerinden 30 gün boyunca her yöne dilediğiniz gibi konuşup mesajlaşabilirsiniz.

 

 Kampanya Detayları

  • Kampanya 21 Aralık 2011 – 31 Ocak 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan belirtilen tarihler arasında GSM hattını Vodafone’a ilk defa taşımış veya yeni hat satın almış olan faturasız aboneler aktif olduktan sonraki 30 gün içinde kayıt olmak koşulu ile faydalanabilir.
  • Aylık Her Yöne Katla Kazan Paketi’ni 20 TL karşılığında almak için HOSGELDIN yazıp 7048’e göndermeniz gerekmektedir. Kalan TL’lerinizi sorgulamak için KALAN HOSGELDIN yazıp 7048’e gönderebilirsiniz. 7048’e gönderdiğiniz tüm SMS’ler ücretsizdir.
  • Pakete kayıt ile birlikte hesabınızdan 20 TL düşülecek, karşılığında yurtiçi ses ve SMS’te kendi tarife ücretlendirmelerinizden kullanılmak üzere hediye 100 TL verilecektir.
  • 100 TL, 30 gün içinde gecerlidir.Kullanılmayan bakiyeler dönem sonunda silinir, devretmez. 30 gün sonunda yeterli bakiyeniz olması durumunda tekrar paket alabilirsiniz.
  • Paketi almak için yaptığınız kaydın ardından 20 TL bakiyenizden düştükten sonraki 6 ay süresince toplam 6 kere paketi alabilirsiniz.
  • Paket otomatik yenilenmez, 30 gün sonunda tekrar kullanmak isterseniz HOSGELDIN yazıp 7048’e göndermeniz gerekir.
  • Kampanyadan yararlanacak abone sayısına ilişkin bir sınır bulunmamaktadır.
  • Aylık Vodafonelularla Katla Kazan Paketi ile aynı anda kullanılamaz.
  • Kampanyaya katılmış aboneler 6 ay içinde her 30 günde bir “HOSGELDIN” yazarak 7048’e kısa mesaj göndererek kampanyaya kayıt olabilirler. Aboneler, her katılım için bakiyelerinde 20 TL olması gerekmektedir. Örneğin kampanyada 5 defa kayıt olan bir abone, toplam 100 TL karşılığında, toplam 500 TL her yöne TL kazanır. Aboneler başlangıç paketi içinde yer alan ve Cep Avans kredilerini satın almada kullanabilirler.
  • Kampanya kapsamında hediye kazanımına konu olacak görüşmeler sadece yurtiçi operatörlere doğru görüntülü konuşma, ses ve SMS çağrılarını içerir. Data kullanımları, roaming, Türkiye sınırları içerisinden yapılan yurtdışı aramaları, özel servis aramaları ve diğer hizmetler dahil değildir.
  • Hediye kazanılan 30 günlük dönemler arasında, kampanyaya katılan aboneler kampanyaya katıldıktan sonra şebekeler arası geçiş (MNT ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil ) veya devir, dondurma işlemi yaparsa promosyonla ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
  • Kampanyaya bakiye sorgulama ücretsizdir.
  • Kampanya kapsamında yüklenen hediye TL / dakikalar transfer edilemez.
  • Kampanyadan kazanılan TL’ler abonenin tarifesi ve dakika atış periyodu üzerinden ücretlendirilir.
  • Kampanyaya dâhil olan abonelerin hediye TL’lerini kazandıkları ve harcayabilecekleri süre boyunca kampanya/paket aboneliğini iptal etmeleri mümkün değildir. Kazanılan hediye TL’ler “Ön Ödemeli Abonelerin Bakiye İadesi” kapsamında iade edilemez.
  • Kampanyadan yararlanacak abone TC Kimlik No doğruluğu Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Nüfus İdaresi Müdürlüğü’nden teyit edilmiş olmalı, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. kara listelerinde olmamalıdır.
  • Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu kampanyadan faydalanabilir.
  • FCT içinde kullanımına ve konferans çağrıya izin verilmez. Kullanımı tespit edilen abonelerin hattı için; tek taraflı kısıtlanma hakkı bakidir.
  • Hediye 100 TL miktarını harcama hakkı, hesaptan 20 TL düşülerek 30. gün sonunda saat 23:59:59’da sona ermektedir.
  • Vodafone kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Vodafone Aylık Her Yöne Katla Kazan Kampanyası (20 TL’ye 100 TL’lik Konuşma ve SMS Hakkı)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. Her yöne katla kazan paketini almak için illa artı bakiye de mi olmam gerekir. Avans bakiyelerimi de kullanarak paketi satın alabilir miyim?

    • Avans Bakiye Sistemi ilk çıktığında bu tarz işlemler için kullanılamıyordu. Şuan da sanırım bazı servisler dışında kullanılmıyor. Denemeniz gerekecektir. Konuda bir bilgi verilmemiş. Sistem onay verebilir de vermeyebilir de.

  2. 15 Haziran 2012, 16:06

    müşteri hizmetlerini aradım facebook için ayar yolladılar ilk ay bedevaydı sonra aylık 3 tl karşıliğı yenilecektir ayardan sonra telefonu kapatıp açtım müşteri hizmetleri dediklerini uyguladım wep ten m.facebook.com girdim yine hatımın üzerinde olan bütün köntörleri yedi vodafonun her yönünde memnunum ama facebook ka girip girmez tüm köntörleri yiyor bundan işte hiç memnun değilim ilgilenen varsa memnun olurum SAYGILARIMLA

  3. 3 Mayıs 2012, 16:46

    vodafone adlı hatta yeni geçtim nokia 2700 classic modeli telefonum var vodafonalılarda 3 tl karşılığı facebook ve twitter var bende yaptım ama internete bağlanamıyorumm

  4. 15 Nisan 2012, 15:01

    faturasız hattınızdan katla kazan paketinizi kullanıyorum. 20 tl ye 100 tl olan. 14 nisanda 20 tl yükledim. fakat 15 nisan akşamı sürem sona eriyor. vodafone bayi 16 nisanda uğramamı söyledi. fakat yarın önemli işlerimiz var. kendim
    nasıl faaliyete geçirebilirim. vodafone uğramadan. birde bu benim 3 üncü ayım olacak turkcelden size geçeli. 6 ay mı sürecek. internette 2012 sonuna kadar diye okudum. hangisi doğru.

    • Müşteri Hizmetlerini arayarak işlemi yapabilirsiniz.Konu hakkında da hattınıza ve durumunuza göre bilgi alabilirsiniz Müşteri Hizmeetlerinden

  5. ben yeni geçıcem vodafone ya ama sunu anlamadım hoşgeldın kampanyasına katıldık ii guzel 20tl yukleyip 100tl diyor bu yüz tl hediye mi yoksa yuz bittimi 20tlmi devreye girıyo yanı 30gun icin aynı turkcel gibı pesin indırı gandi yapıp al 30gun sure sana mı diyor? Yoksa 100bitir 20ye nezaman harcarsan harca mı dıyo?

    • Pakete kayıt ile birlikte hesabınızdan 20 TL düşülecek, karşılığında yurtiçi ses ve SMS’te kendi tarife ücretlendirmelerinizden kullanılmak üzere hediye 100 TL verilecektir.

      Yani size 20 TL karşılığında 100 TL veriyor.

  6. 1 Mart 2012, 20:50

    özgür genç kampanyasıyla katla kazan 20 tl yi 100 tl yaptım.arama yapabılıyorum ama mesaj atamıyorum.süremi ogrenmek ıcın kalanhosgeldın yazıyorum fakat o mesajı bıle gondermıyo.ne yapmam gerekli?

    • Kalan bakiye Sıfır mı acaba. Bu durumlarda sorun yaşayabilirsiniz. En azından hattınızda 50 kuruş kalacak şekilde olursa sıkıntı yaşamazsınız.