Vodafone Blade V Modelinin Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Vodafone tarafından kullanıcılarına Sözleşmeli olarak sunulacak olan Vodafone Blade V modeli resmi olarak tanıtıldı. İşte Blade V modelinin özellikleri ve kullanıcı yorumları.

Öncelikle cihaz Vodafone Abonelerine paketlerine ek olarak yapacakları ödeme ile verilecek. Aylık ödemeler ise 1 TL’den başlayarak 24 TL’ye kadar değişiklik gösteriyor.

Cihazımızda 1.2 Ghz’lik SnapDragon serisi Dört Çekirdekli bir işlemci kullanılmış durumda. İşletim Sistemi olarak ise tahmin edebileceğiniz gibi Android 4.1 Jelly Bean İşletim Sistemi kullanılmış.

4 inçlik bir ekrana sahip olan Blade V modeli 5 MP Arka Kamera ve 0,3 MP Ön Kameraya sahip olacak. 1 GB Ram ve 4 GB Dahili Depolama Alanı sunan modelde ayrıca 32 GB’a kadar arttırılabilir bir MicroSD Kart girişi kullanılmış.

240 Dakikaya varan konuşma ve 250 saate varan bekleme süreleri de bu tarz bir cihaz için kağıt üzerinde oldukça iyi süreler.

7.2 Mbpos HSDPA Bağlantı Hızı ile 3G ihtiyacınızı giderebilecek olan modelde Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 bağlantı protokolleri de unutulmamış.

Vodafone Blade V Modelinin Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları
Vodafone Blade V Modelinin Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Ürün son dönemde pazara çıkan Operatör Telefonlarına bakıldığında özellikleri ile oldukça iyi seviyede bir model. SnapDragon serisi bir işlemci ile geliyor olması ve 4 Çekirdekli bir işlemciye sahip olması büyük bir avantaj.

Vodafone abonesi olanlar 1 TL’den başlayan paket seçenekleri ile cihaza sahip olabilecekler. Bu noktada 24 TL gibi bir rakama aslında cihazı almış olacaklar. En küçük pakette ise ayda 20 TL cihaz bedeli ödenmesi gerekiyor.

Buradan baktığımızda da 480 TL gibi bir rakama gelmiş olacak cihaz. Aslında pazara baktığımızda bu seviyeye en yakın fiyatların General Mobile Discovery ve Casper VİA A3216 modellerinde olduğunu görebiliriz.

Vodafone Blade V modeli cebindeki parasını bir anda harcamak istemeyen, zaten Vodafone Faturalı Paketlerinden birisini kullanan aboneler için Orta Seviye Akıllı Telefon modelleri arasında rahatlıkla alınabilecek bir cihaz haline gelmiş oluyor.

Vodafone Blade V Modelinin Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 28 Ocak 2014, 19:08

    çok güzel telefon arayıpta bulunamayan hoş kibar ve cazip fiyatlı kullanmaya değer tavsiye ederim