Vodafone FreeZone’dan Samsung Galaxy Pocket Kampanyası

Vodafone firmasının gençlere yönelik bir organizasyonu olan Vodafone FreeZone şimdi de abonelerini Samsung Galaxy Pocket sahibi yapıyor.

Vodafone FreeZone Genç Avantaj tarifesin kullanan aboneler aylık olarak 11 TL ek ödeme yaparak, 24 ay taahhüt ile Samsung Galaxy Pocket modeline sahip olabiliyorlar.

Ayrıca paket dâhilinde Vodafone abonelerin ilk 12 ay 1 GB CepNet Paketi de ücretsiz olarak sunuluyor.

Vodafone FreeZone Samsung Galaxy Pocket Kampanyası

Vodafone FreeZone’dan Samsung Galaxy Pocket Kampanyası Esasları

  • Vodafone Samsung Galaxy Pocket kampanyası kapsamında Genç Avantaj tarifesini aylık 11 TL ek ödemsi ile 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler Samsung Galaxy Pocket model cihaza sahip olabilecektir.
  • Kampanya kapsamında abonenin taahhüt etmiş olduğu tarife paketi içerisinde bedava data kullanımı olmaması durumunda, abonelere 12 ay boyunca geçerli 1 GB data kullanım hakkı ücretsiz olarak sunulacaktır.
  • 12 ay içerisinde kullanılmayan data hakları devredilmeyecektir. İlk 12 ay boyunca aylık ücretsiz 1 GB’lik data kullanımını asan ve/veya bedava data kullanım hakkı sona erdikten sonra data kullanımına devam eden aboneler standart data tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 200 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. MNP ile son 30 gün içerisinde geçiş yapmış ve geçiş yaptığı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dâhil 50 TL veya üzeri (fatura ibrazı şarttır) olduğunu ibraz eden aboneler kampanyaya kredi kartsız dâhil olabilirler. Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, Samsung Galaxy Pocket model cihazı için 12 ay x 16.625 TL = 199.5 TL değerindeki tutarı, kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 esit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler. Fiyatlara KDV (%18) ve ÖIV (%25) dahildir.

Vodafone FreeZone’dan Samsung Galaxy Pocket Kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir