Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcı Yorumları (Soru, Sorun, Şikâyet ve Öneriler)

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcı Yorumları, cihazla alakalı olarak Soru, Sorun, Şikâyet ve Önerileri sizler için bir araya getirdik.

Xiaomi Mi 8 Lite modeli son dönemde ülkemizde oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmeye başlanmış olan modellerden bir tanesi olması sebebiyle Kullanıcı Yorumları da ciddi anlamda önemli hale gelmiştir.

Bu sayfa üzerinden gelecek olan Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcı Yorumları cihazı satın almak isteyen ancak kafasında halen soru işareti olan kullanıcılar için de karar verme aşamasında çok fazla şey sunacaktır.

 

Xiaomi Mi 8 Lite Akıllı Telefon

 

Xiaomi Mi 8 Lite Sıkça Sorulan Sorular

Xiaomi Mi 8 Lite modeli ile alakalı olarak sıkça sorulan, sorulması muhtemel olan soruları sizler için bir araya getirdik.

 

Xiaomi Mi 8 Lite Modelinde Görüntülü Görüşme Desteği Var mı?

3. Parti Uygulamalar ile (WhapsApp, Viber, Skype, Google Duo, Messenger) internet üzerinden Görüntülü Görüşme yapabilirsiniz.

 

Suya ve Toza Dayanıklı mı?

Cihazda IP sertifikası yoktur. Suya ve Toza Dayanıklı değildir.

 

FM Radyo Mevcut mudur?

Xiaomi Mi 8 Lite modelinde FM Radyo mevcut değildir.

 

Kablosuz Şarj Desteği Var mı?

Mi 8 Lite modelinde Kablosuz Şarj Desteği bulunmamaktadır.

 

Xiaomi Mi 8 Lite Modelinin Türkiye Satış Fiyatı Nedir?

Mi 8 Lite modeli bu yazıyı kaleme aldığımız sırada 2.000 TL seviyesinden bir fiyat üzerinden satılmakta idi. (11 Ocak 2019)

Ancak Güncel Satış Fiyatları için Google üzerinden küçük bir araştırma yapmanız daha doğru ve güncel verilere ulaşmanızı sağlayacaktır.

 

Xiaomi Mi 8 Lite

 

Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcı Yorumları

Mi 8 Lite modeli ile alakalı olarak kullanıcılardan gelen Olumlu ya da Olumsuz Yorumlar özellikle cihazı satın almayı planlayanlar için oldukça önemli bir karar verme etkenidir.

Bu sebeple de sizlerden gelecek olan yorumlar gerek bizler için gerekse de cihazı satın almayı planlayan müstakbel Mi 8 Lite kullanıcıları için çok önemlidir.

 

Xiaomi Mi 8 Lite Soru, Sorun, Şikâyet ve Öneriler

Mi 8 Lite modeli ile alakalı olarak yaşadığınız tüm Sorunları, Soruları ve Şikâyetleri bizlere YORUM sekmesi üzerinden ulaştırabilirsiniz.

Bu sayede cihazla alakalı olarak ortaya çıkan herhangi bir kronik sorun var mı, kullanıcılar hangi noktalarda sorun veya sıkıntı yaşıyorlar bizim de görme imkânımız olacaktır.

Editörlerimiz tüm yorumları inceledikten sonra veriler ve eldeki bilgiler ışığında size destek olmaya çalışacak ve yorumunuza cevap yazacaktır.

Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcı Yorumları (Soru, Sorun, Şikâyet ve Öneriler)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

46 Yorum

  1. Hep aynı sıkıntılar .sim kartı görmüyor açık olduğu halde ulaşılamıyor.bazende birden ekran gidiyor ama ekrana geliyor. Servise götürdüm baktılar yaptık dediler.ama olmadı sorun devam ediyor.pismanim aldığıma.

  2. 8 Şubat 2020, 16:35

    Mı 8 lite kullanıyorum. Telefonu alalı 6 ay oldu donma ve internet çekmeme sıkıntısı çekiyorum. Bu çözüm bulabilir miyiz.

    • İlk olarak verileri yedekleyin, varsa tüm güncellemeleri yapın, google hesaplarını kaldırın ve cihaza hard reset atın.
      Çözülmezse sorunlar teknik servis ile görüşmeniz gerekecek.

  3. Kamera bölümünde fotoğrafları bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

  4. Mi8 lite alalı bugün 3.gün ancak telefonda aşırı derecede isinma sorunu var.bu durumu nasıl çözebilirim

  5. Mi 8 lite kullanıyorum müzik çalardan veya dosya yöneticisinden müzik parçaları silinmiyor siliyorum 1 dk sonra geri geliyor yardımcı olabilirmisiniz

    • Yedekleme vs. açık mı. Ona bir bakın yedek alıp senkronizasyon yapıyor olabilir.

    • 1 Ocak 2020, 05:02

      Cihazın arkada olan iki kamerasının sol tarafında olan kamerasına toz girdi ve bulanık çekiyor. Yan yana iki kamera var diğeri tertemiz.çok ilginç bir durum bu. Birde ana ekran kapalı iken 3 sıra alt alta rusca bir yazı var gitmiyor telefonu açınca kayboluyor

      • Ana ekranda çıkan yazı yazılımsal bi,r sorun olabilir veya farklı bir güvenlikl bildirimi olabilir.
        To z konusunda ise birşey söylemek zor. Kısmetinize. Bir servis ile görüşürseniz iki sorun için de çözüm üreteceklerdir.

  6. Sürekli pubg oynuyordum ekranın kayma özelliği kayboldu nedenini bulamadım hiçbir yerden

    • Muhtemelen yazılımsal bir sorun. Ekran ayarlarına bakın. Olmadı oyunu kaldırıp yeniden kurun.
      En son sorunun çözümü adına önce verileri yedekleyin, varsa güncellemeleri yapın, google hesaplarını kaldırın ve cihaza hard reset atın. Yine de düzelmezse servis ile görüşün.

  7. Mi8 Lite kullanıyorum. Bazen rehber menüsünde bazen de ayarlar menüsünde bomboş görünüyor. İsim yazınca ekrana geliyor ama rehber boş gibi görünüyor ???

    • Yazılımsal bir sorun muhtemelen.
      İlk olarak varsa son gelen güncellemeleri de yapın, Verileri yedekleyin, Google hesaplarını kaldırın, Cihaza Hard Reset atın.
      Eğer yine de düzelme olmazsa Servise götürmeniz gerek.

  8. selam
    yaklaşıl 3 aydır mi8 lite kullanıyorum son 2 gündür telofonum belli aralıklarla kapanmaya başladı güncellemeler sonrasımı oldu diye düşünüyorum neden olabilir yardımcı olurmusunuz

    • Güncelleme sonrasında yaşanan sorunları gidermek için Tüm verileri yedekleyin, google hesaplarını kaldırın ve cihaza hard reset atın. Muhtemelen sorunlar ortadan kalkacaktır.

    • 8 Temmuz 2019, 01:00

      Hiç bir zaman telefonunuza sistem güncellemesi yüklemeyin. Ben asus zenfone 3 telefonuma yükledim, kamera focus özelliği gitti, artık bulanık çekiyor. Tamiri yok…
      Güncellemeler telefonu eskitmeye yönelik kullanıcıyı yanıltıcı şeyler… Sakın….

  9. 23 Mart 2019, 00:52

    Telefonu çok seviyorum. Bir sıkıntım yok. ama hata bildiriminde bulunayım diye yazıyorum. 2 madde var.
    Telefonda SMS lesirken yada yazisirken. Enter tuşuna basar basmaz bir saniye bile geçmeden bir harfe bastığınız da bir önceki gönderdiğin SMS in son kelimesini alıp da yazmaya devam ediyor. Örnek ; merhaba kanka, iyimisin (Enter tuşu) [hemen ardindan] nasılsın yazarken (N)asilsin derken ilk n ye basıldığında direk yazı Suna dönüyor. ‘iyimisinN’ yani sonuç olarak iyimisinNasilsin.
    İkinci hata ise.
    Klavye de arada sırada bir hata oluşuyor. Klavye siyah ekran veriyor. (Bu arada bu telefonu telefon hakkın da dan tester yaptim).
    He bide son olarak da site hakkında bişi yazcam. Şu textarea nin üstüne buttonu koymayin ya ? en alt sol köşede ne yazdığımı okuyamıyorum. Gönder butonunu alta alirsaniz çok sevinirim :))))

  10. Mi 8 lite 128 GB alalı 1 ay oldu bildirim gelince ses gelmiyor bütün ayarları yaptim olmuyor çözüm bulan varsa söylesin güncellemede yaptim

  11. Mi8 lite telefonumla çekmiş olduğum videolari bip ve Whatsapp tan birine gönderdiğim zaman videolar bozuk gidiyor ,

    • Muhtemelen yazılımsal bir sıkıntı mevcut.
      Varsa tüm güncellemeleri yapın, Cihazdaki verileri yedekleyin, Google hesaplarını kaldırın ve cihaza Tui Kombinasyonu ile Hard Reset atın.
      Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

  12. Merhabalar. Telefona 3-4g0n önce android pıe geldi. Sıkıntı yok gibi aba güncelleme yaptıktan sonra e devlete giremiyorum. Sorunun kaynağı ne olabilir acaba?

  13. Merhaba tekrar. Sorunun kaynağını buldum. Daha önce xiaomi mi A1 kullanıyordum. Onun şarj aleti ve kablosu vardı elimde. Mi 8 lite ı onunla şarj ederken oluyordu bu sorun. Şimdi kendi orjinal şarj başlığı ve kablosu ile şarj edince sorun ortadan kalktı. Teşekkürler her şey için sorunsuz kullanıyorum.

  14. Mi 8 lite 64 gb mavi telefonu alali 4 gun oluyor.herkesin sorunu olan mobil veri sıkıntisini bende yasiyorum.donuyor kasiyor tamamen gidiyor ayrica cihaz acik olmasina ragmen arayan kisiler ulasamiyor.hattimi degistirdim. google hesaplarını kaldırip güncellemeleri yaptim yok cozulmedi.sim 2 ye takinca daha iyi ama sim1 de sorun cok.ve bu teli alan hemen hemen herkeste bu mobil veri ve ulasilamama sorunu var.aldigima pisman oldum net…

    • Bende aldım migrostan telefonu arayanlar ulaşamıyor bana tuş kilitlyken normalde çalıyor bazen calmio

      • Sorunun kaynağı yazılımsal da olabilir anakart kaynaklıda olabilir.
        İlk olarak sarsa tüm güncellemeleri yapın, Cihazdaki verileri yedekleyin, Google hesaplarını kaldırın ve cihaza Tui Kombinasyonu ile Hard Reset atın.
        Yazılımsal bir sorun varsa düzelecektir. Düzelme olmazsa servis ile görüşmeniz lazım yeniden

  15. Merhabalar telefonum 6/128 versiyon.Telefonda 4.5g desteği yok gözüküyor

  16. Merhaba bende cihazı bir haftadır kullanıyorum. Normalde sorun yok ama cihazı şarjda takılı kullanırken dokummatikte sıkıntı var gibi sanki. Olduk olmadık yerlere kendiliğinden basıyor. Yazılımsal mı acaba.

    • Donanımsal da olabilir, yazılımsal da.
      Şarj sırasında ekranda elektriklenme oluşuyor ise bundan kaynaklı bir sorun olabilir. Bu durumda cihazı servise göndermenizi öneririz. Öncesince cihaza bir Hard Reset atmayı deneyebilirsiniz.

    • Ya servise göndermeyi hiç istemiyorum aslında. Dediğim gibi şajda kullanırken sadece sıkıntı yaşıyorum. Onun dışında hiç bir problem ile karşılaşmadım. Acaba gelecek olan bir güncelleme ile falan düzelir mi sorun?

      • Bu konuda bir şey demek zor. Dilerseniz firma ile bir görüşün. İlgili konu ile alakalı bir güncelleme takvimi var mı öğrenmiş olursunuz.

  17. Mobil veride kasma hatta tamamen gitmesini bende yaşıyorum ve bu kadar kişinin aynı sorunu yasamasi normal mi ?

  18. farkli uygulamalar ile donanim inceledigimde hepsinde de ön kamera 5 mp olarak goruluyo nedeni nedir?

    • İkinci kamera 5 MP değerinde. Belki yazılımlar onu görüyordur. Bu arada 24 MP değerine yazılımsal olarak çıkılmış olabilir. Donanımdan desteklenen 5 MP olabilir. Bir ihtimal.

  19. Mi8 lite alalı 1 hafta oldu telefonda mobil verideyken kasmalar oluyor telefonda İnternet bazen giriyor bazen girmiyor yapacağız bu telefonla bilmiyorum çözüm gerek Acil

    • Sim kart kaynaklı olabilir. Yazılımsal kaynaklı olabilir. Donanımsal olabilir.
      Cihazdaki verileri yedekleyip, Google hesaplarını kaldırıp Hard Reset atabilirsiniz. Olmadı sim kart değişimi yapabilirsiniz. Yine çözülmezse servise göndermeniz gerek cihazı

  20. Merhaba 1 aydır kullanıyorum cihazı 6 128 mavi olarak bu arakadas mobil veri kasmasi demiş ki bende de var hat Avea
    Sonra pil durumu var çabuk bitiyor haklılar sonraki olay misal bir arama yaptınız ilk bip sesi geldiğinde kullaginiz patlayacak gibi çınlıyor ayrıca aynı telefon esimede aldık aynı sorunlar mevcut biri n11 den biride hepsi burada dan onların dışında cihaz mükemmel

  21. son sürümü yükledim ama hiçde iyi çıkmadı zira pil performansı düştü ayrıca telefonun her yeri türkçe iken ayarlar bölümü rusça oldu global versiyon tr garantili bir cıhaz kullanıyorum sanırım bu telefon yazılımsal olarak çok geride ustelık pili sıfırladığımda telefonu şarj etmek çok zor oluyor bır kac kez adaptoru takıp çıkarmak zorunda kalıyorum bunlar normalmı

    • Güncellemelerden sonra oluşabilecek yazılımsal sorunlara karşın önerimiz verileri yedekleyip, google hesaplarını kaldırıp varsa güncellemeleri yapmanız ve cihaza hard reset atmanızdan yana olacaktır. Bu sayede yazılım stabilleşecektir.
      Ancak belirttiğiniz sorunlar çözülmeyebilir. Bu durumda direkt olarak servis ile bir telefon görüşmesi yapmanızı öneririz. İlgili sorunları iletirseniz ara güncellemelerde sorunlar çözülecektir muhtemelen.

  22. Mi 8 lite cihazimda Mobil veri kullanırken kasma donma oluyor. Mobil veri kısa aralıklarla adeta duruyor. (hat turkcell) cihazın yazılımsal bir hatası olduğunu düşünüyorum ancak sorunun çözümü var mıdod?

    • Sim Kart kaynaklı da olabilir Donanımsal da yazılımsal da.
      İlk önerimiz verileri yedekleyip, google hesaplarını kaldırıp varsa güncellemeleri yapmanız ve cihaza hard reset atmanızdan yana olacaktır.
      Olmadı sim kartı değiştirip deneyebilirsiniz.
      En son çözüm servis.