Yeni iPhone Ailesinin Fiyatları Sızdı, Taban Rakam 10 Bin TL

Vatan Bilgisayar tarafından satış sistemine işlenen rakamlar basına sızdı. Buna göre 3 gün sonra duyurusu yapılacak olan Apple iPhone modelleri 10.000 TL’den başlayan fiyatlara sahip olacak.

2018 yılı Eylül ayında Apple firması tarafından satışa sunulması beklenilen cihazları Apple iPhone 9, Apple iPhone XS ve Apple iPhone XS Plus olmak üzere 3 ayrı model ismi ile satış noktalarında görüyor olacağız.

Modeller için belirlenen fiyatlar ise gelen Dolar Kuru Zamları ve cihazların fiyatlarındaki artış sebebiyle oldukça yukarılara tırmanmış durumda.

 

Buna göre;

Apple iPhone 9 10.000 TL
Apple iPhone XS 12.000 TL
Apple iPhone XS Plus veya XS Max 15.000 TL

 

Rakamlar Kesin Satış Fiyatları Değil

Basına sızan bu rakamlar elbette ki Apple Türkiye tarafından duyurulan Kesin Satış Fiyatları değil.

Vatan Bilgisayar tarafından sisteme girilen bu rakamların sadece ürünlerle alakalı stok açma işlemi sırasında bir personel tarafından girilen afaki rakamlar olması ihtimali de mevcut.

Ayrıca Apple Türkiye tarafından tıpkı Samsung Türkiye’nin gerçekleştirdiği gibi Hediye Ürün veya Ön Siparişe Özel Fiyatlar sunulma ihtimali de mevcut.

 

Çok Uygun Fiyatlar Beklenmemeli

Ülkemizdeki ekonomik göstergelerde dikkate alındığında Apple firmasının artık Uygun Fiyatlı bir ürün ile pazarımızda yer alması ihtimali zaten yok.

Her zaman için Android İşletim Sistemini kullanan Amiral Gemilerinden bir basamak yukarıda yer alan fiyatları ile kullanıcı karşısına çıkan Apple firması 2018 yılı içinde çıkaracağı modellerde de 10.000 TL seviyesini aşacaktır.

 

Yeni iPhone Ailesinin Fiyatları Sızdı, Taban Rakam 10 Bin TL

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir