Google Glass İçin İki Ay Geçmeden Yeni Model Yolda

Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan ve 1.500 TL gibi fiyatlardan satışı yapılan Google Glass serisi için yeni bir model daha yola çıkmış durumda.

Google Glass’ın ilk serisinde 1 GB Ram kullanan Google firması geliştirme ve özelleştirme çalışmaları devam eden ürünün yeni serisine 2 GB değerinde bir Ram koymayı planlıyor.

Bu sayede daha hızlı ve akıcı bir deneyim sağlayacak olan Google Glass serisi bir anlamda yavaş yavaş alınabilir seviye ürünler arasına girmeye başlamış durumda.

Google Glass İçin İki Ay Geçmeden Yeni Model Yolda

Google Glass Alanlar Oldukça Sinirli

Pazara çıkar çıkmaz Google Glass serisine 1.500 TL gibi bir ödeme yaparak alanlar ise üzerinden 2 ay geçmeden Google Glass serisinin yenilenmesi ve 1 GB Ram değerinin 2 GB olarak değiştirilmesine epey içerlemiş durumdalar.

İyi bir paraya satın alınan bir ürünün üzerinden 2 ay geçmeden daha hızlı ve akıcı bir yapıya kavuşması ancak buna sizin ulaşamıyor olmanız büyük bir sıkıntı aslında.

 

Google Glass Kullanıcılarına Yazılım Desteği

İlk seriye ait Google Glass ürünlerine sahip olanlar için Google cephesinde özel bir iyileştirme yapılması kararı alınmış durumda.

Çok büyük bir fiyat farkı olmadan satışa sürülecek Yeni Google Glass ürünlerinden çok geride kalınmaması için bazı düzenlemeler yapacak olan firma Google Glass serisinin ilk ürünlerini alanlara yazılımsal destek sunacaklar.

 

Exit mobile version