Samsung Galaxy A50 Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Şikâyetleri

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Samsung Galaxy A50 Kullanıcı Yorumları, kullanıcılardan gelen sorun ve sorunlar ile yine Kullanıcı Şikâyetlerini  sizler için bir araya getiriyor ve çözüm arıyoruz.

Öncelikle konuda Kullanıcı Yorumları olarak Olumlu ya da Olumsuz tüm yorumların paylaşılacağını belirtelim. Ancak tahmin edeceğiniz gibi cihazla alakalı Memnun Kullanıcıların pek fazla sağda solda yorum yapmadığı aşikâr. Bu sebeple de Galaxy A50 Kullanıcı Yorumları olarak genelde Galaxy A50 Kullanıcı Şikâyetleri ile karşılaşıyor olacaksınız.

Öncelikle Samsung Galaxy A50 modelinin bazı teknik bilgilerini ve cihazla alakalı sıkça sorulan soruları paylaşalım ve cevaplandıralım. Hemen sonrasında ise sizlerden gelen yorum ve şikâyetlere yer veriyor olacağız.

Samsung Galaxy A50 Teknik Özellikler

Samsung Galaxy A50 modelinin bazı Temel Teknik Özellikleri aşağıdaki gibidir. Daha detaylı özellikler için resmi sitesine bir göz atabilirsiniz.

 

Ekran 6.4 İnç

1080×2340 FH+

Süper AMOLED

403 PPI

%84.92 Ekran Gövde Oranı

İşlemci Samsung Exynos 7 Serisi 9610

2.3 Ghz – 8 Çekirdek

Mali G72 MP3 GPU

İşletim Sistemi Android 9.0 Pie

Samsung One UI Arayüzü

Ram Bellek 6 GB
Dahili Depolama 64 GB (49 GB Kullanılabilir)

+512 Micro SD

Bağlantı LTE Cat6

Wi-Fi 5

USB Type-C,

Batarya 4.000 mAh

15 W Hızlı Şarj

Arka Kamera 25 MP F/1.7

8 MP F/2.2 Geniş Açı

5 MP Bokeh

Ön Kamera 25 MP F2.0

 

Samsung Galaxy A50 Sıkça Sorulan Sorular

Samsung Galaxy A50 modeli ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek olan, cihazla alakalı sıkça sorulan bazı soruları burada paylaşalım ve cevaplayalım istedik.

 

Galaxy A50 modeli Suya ve Toza Dayanıklı mı?

Samsung Galaxy A50 modeli Suya ve Toza dayanıklı bir model değildir. Bu sebeple de kullanım aşamasında buna dikkat etmenizi öneririz.

 

Galaxy A50 Modelinde Parmak İzi Okuyucu Var mı?

Samsung Galaxy A50 modelinde ekrandan parmak izi okuma özelliği mevcuttur.

 

Galaxy A50 Modelinde Çift Sim Kart Desteği Var mı?

Samsung Türkiye tarafından satılan modeller Tek Sim Kartlı olarak satılmaktadır. Distribütörler aracılığı ile gelen ürünlerde ise Çift Sim Kartlı modeller mevcuttur. Alırken sormanızı öneririz.

 

Galaxy A50 Modeli Satış Fiyatı Nedir?

2019 yılı Nisan ayı içerisinde cihazın ortalama satış fiyatı 2700 TL – 2.900 TL bandı aralığındadır. Güncel satış rakamları için Google üzerinden arama yapabilirsiniz.

 

 

Samsung Galaxy A50 Kullanıcı Yorumları

Galaxy A50 serisine sahip olan, Olumlu veya Olumsuz olarak kullanıcı yorumları oluşan tüm ziyaretçilerimiz YORUM kısmı üzerinden cihazla alakalı yorumlarını bizlere iletebilirler.

Tüm yorumlarınız incelenerek Küfür – Hakaret içermediği sürece onaylanacaktır.

 

Samsung Galaxy A50 Kullanıcı Şikâyetleri

Cihazla alakalı ortaya çıkan tüm Sorunlarınızı ve Şikâyetlerinizi sayfanın alt kısmındaki YORUM sekmesi üzerinden bizlere iletebilirsiniz.

Elimizden geldiğince sorunun çözümü için sizlere bilgi vermeye çalışıyor olacağız. Bunun dışında sizlerden gelen şikayetler ile birliktete Samsung Galaxy A50 modelinin varsa Kronik Sorunlarını da görmüş olacağız.

 

Exit mobile version