Avea Ay Boyu Konuşma Paketi

Ay Boyu Paketi ile tüm faturalı hat sahibi Avealılar; ayda 15 TL’ye bir ay boyunca Avea içi aramalarda kullanabilecekleri 3000 dakika kazanıyorlar. Kampanyaya katılmak için abonelerin AYBOYU yazıp 5555’e göndermeleri yeterlidir. Avealı olmayanlar ise, hiçbir geçiş ücreti ödemeden numaranızı taşıyarak veya yeni hat satın alarak bu paketten faydalanmak için Avea bayilerine gelmeniz yeterli olacaktır.

Avea’nın sunduğu bu avantajlı paketten tüm bireysel faturalı ve Kamu tarifeleri yararlanabilir. Paketten bir ay içinde birden fazla kez yararlanılamaz, paket otomatik olarak her ay yenilenir. Aylık olarak verilen 3000 dakika ay boyunca geçerlidir. Paket kapsamındaki ücretsiz 3000 dakika her ay yenilenir, kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devredilmez, silinir. Paket kapsamında sunulan ücretsiz yurtiçi Avea içi dakikalar Avea içi yapılacak görüntülü aramalarda da kullanılabilir.

Avea Ay Boyu Konusma Paketi
Avea Ay Boyu Konusma Paketi

Paket kapsamı dışında ve paket aşımı durumunda yapılan aramalar her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Pakete kayıt olunduktan sonra yapılan Aveaiçi görüşmeler öncelikli olarak paket içerisindeki 3000 ücretsiz dakikadan düşecektir.

Ay boyu paketi ile İyi Günler, İyi Geceler, İyi Haftasonları paketlerinden herhangi biri aynı anda kullanılamaz.  Bu paketlerden herhangi birine sahip abonelerden Ay boyu paketini almak isteyen müşterilere, mevcut paketinin silinerek yerine Ay boyu Paketine kaydolarak kullanabilirler. Gelen SMS’e EVET yazıp 5555’e göndererek onay verilir veya 6031’e tekrar SMS gönderildiğinde paket aboneliği için başvuru tamamlanmış olur.

Paketinizde kalan dakikalarınızı öğrenmek için SES yazıp 5555’e SMS göndererek kalan dakika bilginizi ÜCRETSİZ öğrenebilirsiniz. Paketinizi iptal etmek için IPTAL AYBOYU yazarak 5555’e veya 6031‘e ücretsiz mesaj gönderin. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.

Avea Ay Boyu Konuşma Paketi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir