Batarya Ömründe Yeni Lider LG G3

Batarya Kullanım Süreleri üzerine bazı inceleme ve değerlendirmeler yapan Phone Arena sitesi şimdi de LG G3 modelini masaya yatırdı.

Geçtiğimiz aylarda pazara çıkan Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 ve HTC One M8 serilerini incelemeden geçiren ve bir rapor hazırlayan Phone Arena şimdi de LG G3 üzerinde bir deneme yaparak rapora onu da eklemiş oldu.

Site tarafından hazırlanan verilere göre işte pazardaki kıyasıya rekabette birbirlerini ezmeye çalışan üst seviye modellerin batarya sürelerine bir bakalım dilerseniz.

LG G3 Batarya Ömür ve Şarj Süreleri
LG G3 Batarya Ömür ve Şarj Süreleri

LG G3 Pazarın En Uzun Batarya Ömrüne Sahip Modeli

Akıllı Telefon modelleri arasında Amiral Gemisi olarak nitelendirilen modeller arasında yapılan inceleme de şuan da pazarda LG G3 modeli Samsung Galaxy S5 modelinin liderliğini elinden almış durumda.

Aşağıdaki görselden de görebileceğiniz gibi LG G3 serisi ortalama olarak 8 saat 50 dakika ile batarya ömründe lider konumda.

İkinci sırada Samsung Galaxy S5 serisi 8 saat 20 dakika ile yer alırken Sony Xperia Z2 modeli sadece 10 dakika farkla, yani 8 saat 10 dakika ile 3. sırada yer alıyor.

HTC One M8 modeli 7 saat 12 dakika ile 4. Sırada yer alırken incelemelerde Apple iPhone 5S serisinin 5 saat b2 dakika ve LG G2 serisinin 6 saat 48 dakika batarya sürelerine sahip olduğu görülüyor.

Akıllı Telefon Pil Ömürleri
Akıllı Telefon Pil Ömürleri

En Hızlı Şarj Olan Modelde LG G3

Batarya noktasında cimri davranmayı başaran LG G3 serisi doldurma sürelerinde de rakiplerine fark atıyor ve sadece 2 saat içerisinde %100 batarya ömrüne ulaşmayı başarıyor.

2 saat 2 dakika ile onu izleyen Samsung Galaxy S5 modeli ikinci sırada yer alırken HTC One M8 serisi 3 saat 27 dakika, Sony Xperia Z2 modeli ise 3 saat 32 dakika ile bu iki modeli izliyor.

Akıllı Telefon Şarj Süreleri
Akıllı Telefon Şarj Süreleri

Batarya Ömründe Yeni Lider LG G3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir