BlackBerry Porsche Desing P9981 Modeli Türkiye’de Satışa Çıkıyor

Önceki senelerde genelklikle İş Telefonu üretmesinden dolayı görselliğe daha az önem veren BlackBerry firması yaşadığı sıkıntılı dönemleri geride bırakmak için yenilenme çalışmalarına başladı.

Bu çalışmalar neticesinde pazara daha farklı cihazlar sunmayı amaçlayan RIM firması BlackBerry Porsche Design P9981 modeli ile bu yoldaki ilk adımını da atmış oluyor.

Birkaç hafta içerisinde Avea firması tarafından sözleşmeli olarak satılmaya başlanacak olan BlackBerry Porsche Design P9981 model cep telefonu görselliğin yanında donanımsal olarak da kullanıcılarına oldukça başarılı bir cihaz olduğunu göstermeyi amaçlıyor.

BlackBerry Porsche Design P9981 Modeli Türkiye'de
BlackBerry Porsche Design P9981 Modeli Türkiye'de

Paslanmaz Çelik Gövde ve Deri Dış Yüzeyden imal edilen P9981 modeli oldukça sağlam bir dış kasa ile kullanıcının karşısına çıkmayı planlıyor. QWERTY Klavye seçeneğinden vazgeçmeyen firma bir anlamda tasarımı kuvvetlendirmeyi başarmış durumda.

1.2 GHz lik Tek Çekirdekli işlemciye sahip olarak pazara sunulacak olan BlackBerry Porsche Design P9981 modelinde ayrıca 8 GB Dahili Bellek bulunacak. Bunun yanında 16 GB’lık MicroSD Kart hediyesi de kutu ile birlikte gelecek. Yani bir bakıma 24 GB lık bir depolama alanı ile kullanıcıya ulaşacak.

BlackBerry Porsche Design P9981 modeli sayesinde RIM ve BlackBerry girdikleri dar boğazdan kurtulabilirler mi bilinmez ancak firmanın yavaş yavaş çizgisinden sapmaya ve yenilikler getirmeye yönelmeye başlaması bir bakıma ilerisi için büyük bir adım gibi görünüyor.

 

BlackBerry Porsche Desing P9981 Modeli Türkiye’de Satışa Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 Yorum

  1. 31 Mayıs 2012, 21:21

    Acaba tuş takımı işlevselliği nasıl bunu iyi bir şekilde tanıtım yapsa bizim Türk insanı tarafından çok alınır şeklinden dolayı ciddiyim bakın. bizimkiler böyle şeylere karşı çok hassastır. parası yoksa bile borç alır gidip alır bu telefonu :)

    Cevapla
  2. Anlayabiliyorum yalnız blackberry porshe modelinin arka taraı neden bu kadar amatör olmuş. Böyle biraz daha klasikten çok ön taraf gibi daha fazla özelleştirseller daha hoş olmaz mıydı!?

    Cevapla
  3. Bir bayan gözüyle baktığımda tam olarak bayan havası göremedim yalnız erkek karizmasına çok uygun bir tasarım olmuş. Siyah ve çekici renkler erkeklerin renkleridir benim nizamımda. Konu için teşekkürler.

    Cevapla
  4. Telefonunun tasarımı çok güzel. Fiyatı ne olursa olsun bence değişecektir. Neden diye sorarsanız zaten böyle bir telefon isteyen kişinin parası vardır ve parasını bu şekilde kullandığı zaman hiç sorun değil yani.

    Cevapla
  5. 31 Mayıs 2012, 21:04

    Yorumları okudum. Yorumlara göre iki ader görüş var. Bu görüşlerden ilki tasarımsal olarak çok güzel fakat işlevsellik olduğundan alınmaması gerektiği ve bu telefonunun işlevselliğinden çok tasarımsal tarafının önemmsenmesi ben de bu son dediğime katılanlardanım.

    Cevapla
  6. 1.2’lik tek çekirdek neye yetecek çok merak ediyorum. he belki fiyattan kırabilirler. Yalnız şu da var yani bu telefonu alacak kişiler muhtemelen tasarımı için alacaklar bu nedenle çok fazla özelliklere dikkat etmeleri önemli değil gibi.

    Cevapla
  7. Ya ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Ben bu telefonu almak istiyorum ama sadece kişiye özel tarzında bir şeyler mi olacak yoksa böyle biraz daha fazla halka özel heryerde satılan bir telefon mu olacak?

    Cevapla
  8. 31 Mayıs 2012, 20:48

    Telefon çok güzel bir görüntüye sahipmiş. Bu siteye bunun için çok teşekkür ederim. Arkadaşlar ne zamandır bu siteyi takip ediyorum çok güzel paylaşımlarda bulunuyorlar gerçekten saollun.

    Cevapla
  9. Şimdi ben şuna inanıyorum arkadaşlar telefonda önemli olan işlevselliktir. Ha şimdi siz diyeceksiniz ki 3310’da işlevsellikte iyi o zaman git onu kullan ben de size diyeceğim ki kullanıcıların ihtiyaçları farklıdır!!

    Cevapla
  10. Off telefona bakar mısınız! Böyle bir telefon gördünüz mü hayatınızda siz hiç. Bu nasıl bir görsellliktir, nasıl bir tasarımdır. Mükemmel buldum vallahi aynı araba gibi olmuş dedikleri gibi.

    Cevapla
  11. 28 Mayıs 2012, 00:09

    Blackberry porshe telefonunun özelliklerden çok görselliğe ile ön plana çıkıyor. Görselliği yalnzı gerçekten parayı kıyalacak cinsten. Etkileyici bir görünüme sahip.

    Cevapla
  12. 27 Mayıs 2012, 11:17

    Blackbery gerçektende en sevdiğim modellerden bir tanesi ancak ilk çıktığı anda çok pahalı oluyor. Biraz daha ucuz olursa hemen alırım bu modelini…

    Cevapla
  13. 26 Mayıs 2012, 10:00

    BlackBerry benim vazgeçemediğim telefonum zaten avea lıyım kampanyaya katılıp alıcam hemen bu telefonu gerçekten çok kullanışlı bir telefon nede olsa BlackBerry

    Cevapla
  14. BlackBerry lere göre biraz büyümüş sanki, ama iyi olmuş çünkü klavyedeki tuşlara daha rahat basabiliriz. Avea verecekmiş bu telefonu bakalım fiyat olarak ne diyecekler

    Cevapla
  15. 26 Mayıs 2012, 09:53

    Ben blackbery kullanıyorum ama BlackBerry Porsche Design’a daha fazla görsellik eklemişler. Bi çıksın bakalım fiyatı uygun olursa neden almıyayım ki

    Cevapla