Çalınamayan Bisiklet “ Yerka ” Satışa Çıkıyor

Bisiklet Kullanıcılarının korkulu rüyası olan Bisiklet Hırsızlarına karşı Çalınamayan Bisiklet Yerka çok yakında seri üretime başlayacak.

Özellikle Büyük Şehirlerde bisiklet kullanımı hem yeterli bisiklet yolunun olmaması sebebiyle çok zor hem de Bisiklet Hırsızları sebebiyle çok maliyetli bir hal alabiliyor.

Bunu gören ve sıkça bisikletlerini çaldıran 3 kafadar Indiegogo üzerinden bir proje başlattılar ve destekçilere bu projeyi sundular.

Çalınamayan Bisiklet Yerka bu sayede 100.000 Dolara yakın bir bağış alarak Seri Üretime girme aşamasına gelmiş durumda.

Yerka Bisikletleri
Yerka Bisikletleri

 

Çalınamayan Bisiklette Sistem Nasıl İşliyor?

Normalde bisikletleri herhangi bir yere kilitlemek durumunda kaldığınızda genellikle hırsızlar bisikletin bir parçasını orada bırakıp bisikleti çalarlar.

Ya da alan müsait ise bisikletin kilidini kırıp yada kesip bisikleti direkt olarak olay mahallinden alır ve götürürler.

Yerka ise temel olarak bisiklette bir Bisiklet Kilidi kullanmanıza gerek bırakmayan bir sistemle tasarlanmış durumda.

Bisikletin Ana Kadrosu küçük bir hareket ile bir anda bir Kilide Dönüşüyor ve siz bisikleti direkt kadro üzerinden kilitlemiş oluyorsunuz.

Bu konunun daha anlaşılır olması açısından aşağıdaki görseli incelemeniz daha iyi olacaktır.

YERKA Bisiklet Kurulumu
YERKA Bisiklet Kurulumu

 

3 Öğrenci Yerka İçin Okulu Bıraktı

Başarılı bir prototip üreten ve bunu Indiegogo üzerinden yatırımcıların ilgisine sunan Cristóbal Cabello, Andrés Roi Eggers ve Juan José Monsalve isimli bu 3 arkadaş şimdiden 100.000 dolara yakın bağış almış durumdalar.

Okudukları üniversitelerden ayrılarak bu işe konsantre olan bu 3 kişi şimdiden ilk siparişleri olan 300 Bisikletlik ilk üretim paketine başlamış durumdalar.

Yerka’nın CEO’su Cabello ” Bağış yöntemini seçtik çünkü dünyada bir fikri gerçekleştirmenin en kolay yolu, her türlü fikir orada insanlar tarafından değerlendiriliyor ve başarılı olanlar hayata geçiyor.” dedi.

 

Hedefte 1 Milyonluk Yatırım

100.000 Dolarlık yatırım ile ilk siparişleri için çalışmaya başlayan ekip Global Pazarda da kendilerinden söz ettirebilmek için 1 Milyon Dolarlık yeni bir yatırım alma peşindeler.

Bu yatırım sayesinde üretimleri 300 – 500 Adet ile sınırlı kalmadan, hızlı ve etkili bir biçimde Amerika ve Avrupa pazarında satışa çıkacak gibi görünüyor.

Şu aşamada ön görülen Ürün Fiyatı 449 Dolar + Kargo Ücreti olarak belirlenmiş durumda. Tabi ki bu fiyatlar ürün tam anlamıyla Seri Satışa girince düşecektir diye düşünüyoruz.

Çalınamayan Bisiklet Yerka
Çalınamayan Bisiklet Yerka

 

Bisiklet ilk olarak Şehir Bisikleti olarak pazara çıkacak. Daha sonrasında belki Yol ve Dağ Bisikletleri de pazara sürülebilir.

Yerka Bisikletin Teknik Özellikleri ise şu şekilde.

Yerka Bisiklet Özellikleri
Yerka Bisiklet Özellikleri

Daha Fazla Bilgi için https://www.indiegogo.com/projects/yerka-the-unstealable-bike#/story

Çalınamayan Bisiklet “ Yerka ” Satışa Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir