Çift Sim Kartlı HTC One M8 Avrupa’da da Satışa Çıkacak

Özellikle Çin ve Uzak Doğu Ülkeleri için üretilen Çift Sim Kartlı HTC One M8 modeli bir farklılık yapılarak Avrupa’da da satışa sunulacak.

HTC One M7 modeli için hazırlanan Çift Sim Kartlı versiyon ve diğer birçok HTC serisinde görülen bu tarz ürünler genelde Uzak Doğu Ülkelerinin dışında satışa sunulmazdı.

Ancak bu sefer HTC firması bir farklılık yaparak HTC One M8 serisinin Çift Sim Kartlı modelini Avrupa’da da satışa sunmayı amaçlıyor.

Dual Sim - Çift Sim Kartlı HTC One M8
Dual Sim – Çift Sim Kartlı HTC One M8

Çift Sim Kartlı HTC One M8’de Değişen Bir Şey Yok

Normal HTC One M8 modeli ile Çift Sim Kartlı HTC One M8 modelleri arasında ortaya çıkan tek fark Sim Kart Slotlarının 2 adet olması. Başkada hiçbir Donanımsal ya da Yazılımsal bir fark aralarında olmayacak.

 

Çift Sim Kartlı One M8’de Fiyat Biraz Uçuk

Avrupa’da ortalama 570 Euro gibi bir fiyattan satışı yapılan HTC One M8 serisinin Çift Sim Kartlı modeli ise 799 Euro’dan satışa çıkacak.

Donanımsal anlamda hiçbir eklemenin yapılmadığı Çift Sim Kartlı seride bir anda 229 Euro fark alınması açıkçası pek de anlamlı bulunmadı.

HTC’nin cihaz pazara çıktığında bu adımdan vazgeçmesi ve oldukça cüzi bir farkla Çift Sim Kartlı modeli de satması bekleniyor.

 

HTC One M8 Çift Sim’li Modelin İlk Durakları Belli Oldu

Çift Sim Kartlı HTC One M8 için Avrupa satışları ilk olarak Almanya, Avusturya ve İsviçre pazarlarında satışa sunulacak. Sonrasında ise aralarında Türkiye’nin de bulunduğu diğer Avrupa Ülkelerinde satışına başlanacak.

Çift Sim Kartlı HTC One M8 Avrupa’da da Satışa Çıkacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir