HTC One X9 Orta Seviye Bir Akıllı Telefon Olacak

İlk sızıntı haberlerinde Yeni HTC Amiral Gemisi olarak nitelendirilen HTC One X9 modelinin Orta Seviye bir Akıllı Telefon olacağı kesinleşmeye başladı.

Çin’de yapılan bir Sertifika Başvurusu sırasında tekrar görüntülenen ve gündeme yeniden gelen One X9 serisi HTC One M10 serisinin yerini alacak bir model olmayacak gibi görünüyor.

Çünkü Donanımsal Özellikleri ile tıpkı HTC One A9 modelinde olduğu gibi Amiral Gemisi Yapısı taşımayan cihazın büyük ihtimalle Orta Segment Akıllı Telefon modelleri içerisine gireceği düşünülüyor.

 

HTC One X9 Orta Seviye Bir Akıllı Telefon Olacak
HTC One X9 Orta Seviye Bir Akıllı Telefon Olacak

 

Sızan Bilgilere Göre HTC One X9 Modeli

Gelen sızıntı bilgilere göre 5.5 inç boyutuna sahip IPS Panelli Full HD Ekrana sahip olacak olan X9 serisi 2.2 Ghz’lik hıza çıkan 8 Çekirdekli bir işlemci ailesine sahip olacak.

Ancak İşlemci noktasında MediaTek ya da SnapDragon firmalarından hangisi kullanılacak şuan net değil. Gelen haberlerin genel seyri MediaTek firması olacağı yönünde.

2 GB Ram Bellek ve 16 GB Dahili Depolama Alanı ile pazara çıkacak olan seride Micro SD Kart Desteği de yer alacak.

Arka kısımda 13 MP değerinde bir kamera kullanacak olan HTC One X9 serisinin ön kısmında ise 5 Ultra Piksel Kamera kullanılmış durumda.

Android 6.0 Marshmallow sürümünün ve Sense 7.5 Ara Yüzünün kullanılması, 3.000 mAh’lik bir batarya değerine sahip olması ve 174 gr ağırlık ile 7.99 mm kalınlığa sahip olması beklentiler arasında.

 

HTC One X9
HTC One X9

 

Yeni Serinin Devamı Olacak

HTC One X9 serisi şuan pazara çıkan ve Apple iPhone serisi ile olan benzerliği sebebiyle gündeme gelen HTC One A9 serisinin benzeri bir kasa yapısına sahip olacak.

Kamera alanında bulunan çıkıntı ise hem Kamera Çıkıntısı olarak hem de Anten Çıkıntısı olarak kullanılmış gibi görünüyor.

Bu sayede de Estetik Bir Görünüm Kazandırılmış durumda.

Bakalım HTC One X9 serisi Avrupa ve Türkiye pazarında nasıl bir satış grafiği yakalamayı başaracak.

HTC One X9 Orta Seviye Bir Akıllı Telefon Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 22 Kasım 2015, 03:58

    Htc bence oldukça kaliteli cep telefonları yapıyor fakat nedense piyasada varolan büyük markaları tahdından edemiyor veya oralara yaklaşamıyor. android 6 olması ve kameralarının iyileştirilmesi bu telefonu diğer serilerinin önüne fazlasıyla geçirecektir kullanıp görmek lazım.

    Cevapla