Samsung Galaxy O7 Serisinin Özellikleri Sızdırıldı

Samsung firmasının ardı kesilmeyen yeni modellerinden birisi olacak olan Samsung Galaxy O7 modelinin Teknik Özellikleri belli olmaya başladı.

Daha çok Alt Seviye Kullanıcı için pazara sürülecek olan Samsung Galaxy O5 ve Samsung Galaxy O7 modelleri için Teknik Özellikler yavaş yavaş şekilleniyor.

Firmanın Galaxy O5 ve Galaxy O7 modellerini aynı anda pazara süreceği belli oldu gibi. Daha önce Galaxy O5 modelinin teknik özellikleri sızmıştı. Şimdi de Galaxy O7 modeline sıra geldi.

 

Samsung Galaxy O7 Teknik Özellikleri
Samsung Galaxy O7 Teknik Özellikleri

 

Samsung Galaxy O7 Modeli Teknik Özellikleri

5 ya da 5,8 gibi farklı bir ekran yapısına sahip olarak pazara çıkması beklenilen cihazda HD Ekran kullanılacak.

13 MP Arka Kamera ve 5 MP Ön Kameraya sahip olacak olan Samsung Galaxy O7 modelinin 1 GB Ram Bellek ve 8 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olması bekleniyor. Ayrıca cihazda Micro SD Kart Desteği de yer alacak.

SnapDragon 410 serisi 8 Çekirdekli ve 1.2 GHz’lik hıza sahip bir işlemci ile pazara çıkması beklenilen Galaxy O7 serisinde Adreno 306 GPU ve Android 5.1.1 Lollipop İşletim Sistemi tercih edilmiş.

Samsung Galaxy E5 ve Samsung Galaxy J5 gibi modellerden aslında pek de farklı olmayan O7 serisinin ekran olarak 5.8 İnçlik bir ekrana sahip olma ihtimali oldukça kuvvetli bir ihtimal.

Samsung Galaxy O7 Modeli
Samsung Galaxy O7 Modeli

Samsung Galaxy O7 Satış Tarihi ve Fiyatı

Resmi olarak bir açıklama yapılmamış olsa da Samsung Galaxy O7 serisinin 2015 Ekim ayı içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

Resmi Fiyat Bilgisi ise henüz yok. Ancak tahminlerimize göre Samsung Galaxy O7 serisi 999 – 1099 TL arasındaki bir fiyata sahip olabilir.

 

Samsung Galaxy O7 Serisinin Özellikleri Sızdırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir