Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition Serisi Tanıtıldı

Ülkemizde pek satışı yapılmayan XCover serisinin 4. Üyesi Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition modeli resmi olarak tanıtıldı.

Bir dönem Sadece Bimeks Mağazalarında satışa sunulan ve sınırlı adette satışı yapılan XCover serisi aslında oldukça iyi bir satış grafiği yakalamasına rağmen sonraki süreçte ne Bimeks nede farklı bir Teknoloji Mağazası tarafından satışa sunulmadı.

Samsung Türkiye’nin pek satmaz diye getirmediğini düşündüğümüz XCover serisi temelde Sağlam Yapısı ile ön plana çıkan bir seri ve bize göre ciddi bir alıcı kitlesi de ülkemizde mevcut.

 

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition
Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition

 

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition Modelinin Teknik Özellikleri

Serinin 4. Modeli olan Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition temel olarak aşağıdaki özelliklere sahip olarak pazara çıkıyor.

Ekran noktasında 4.5 inçlik 480*800 piksel değerinde bir çözünürlüğe sahip ekran ile kullanıcı karşısına geçecek olan modelde Marvell Armada PXA1908 serisi işlemci kullanılmış durumda.

1.5 GB Ram Bellek ve 8 GB Dâhili Depolama Alanı sunan cihazın 5 MP değerinde Arka, 2 MP değerinde ise Ön Kamerası mevcut.

2.200 mAh’lik bir bataryaya sahip olan seride MIL-STD 810G sertifikasına yer verilmiş durumda. Bu sertifika temelde Düşmelere, Darbelere, Suya, Toza ve Diğer Dış Etkilere karşı cihazların üst seviye dayanım göstermesi durumunda veriliyor.

 

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition
Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition

 

Samsung Galaxy XCover Serisinin Dayanıklılık Testleri

Ürünler ülkemize pek gelmediği için Türkçe İnceleme pek fazla yok. Ancak inceleme işlemleri genelde Düşme – Darbe – Suyla Temas gibi işlemler üzerinden yapıldığı için dil bilgisine de pek gerek kalmıyor.

Aşağıdaki video ile Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition serisinin önceki modellerinde ortaya konulan Dayanıklılık hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz.

 

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition Modelinin Satış Fiyatı Nedir?

Ülkemizde büyük ihtimalle satışa çıkmayacak olan XCover 3 Value Edition serisi Avrupa’da 220 Dolar fiyat etiketine sahip olarak son kullanıcıya ulaşacak.

Gelmesi durumunda ise ülkemizdeki ortalama satış fiyatı 1.000 TL civarında olacaktır diye düşünüyoruz.

Daha önceki serilerden ülkemizde satışı yapılan XCover serisi ile alakalı olarak Fiyat ve Özellik bilgisi almak için alttaki linki kullanabilir ve inceleme sayfasına ulaşabilirsiniz.

[stextbox id=”info”]Samsung Galaxy Xcover 2 Modelinin Satışına Başlandı[/stextbox]

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition Serisi
Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition Serisi

Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition Serisi Tanıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir