Sunny SmartPhone SS70 İncelemesi, Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Sunny firması tarafından Akıllı Telefon Pazarına sürülen Sunny SmartPhone SS70 serisinin Teknik Özelliklerini, Türkiye Fiyatını ve Kullanıcı Yorumlarını sizler için bir araya getirdik.

Öncelikle cihazımız Android 4.4 Kit Kat İşletim Sistemi ile kullanıcıya ulaştırılıyor olsa da FOTA üzerinden yapılan bir güncelleme ile Android 5.0 Lollipop İşletim Sistemine güncellenebiliyor.

Cihazın Teknik özelliklerine bakacak olursak oldukça güçlü bir ürünün bizi karşıladığını görebiliriz.

 

Sunny SmartPhone SS70 Teknik Özellikleri

Cihazda MediaTek MTK 6592 gibi son dönemin popüler işlemcilerinden birisi kullanılmış durumda. İşlemci bazında 8 Çekirdekli bir yapının ve 1.7 Ghz’lik bir İşlemci Hızının son kullanıcıya sunulduğunu belirtelim. İşlemci ailesi Octa-core 1.7 GHz ARM Cortex-A7 chipsetine sahip olup Mali-450 MP4 GPU serisi ile desteklenmektedir.

2G ve 3G Desteği sunan cihazda 4G Desteği ise yer almıyor.

5.0 İnçlik HD IPS (294 ppi) panele ve Corning Gorilla Glass 3 cam yapısına sahip olan Sunny SmartPhone SS70 ailesi 16 GB Dâhili Depolama Alanı ve 2 GB Ram Bellek ile pazara çıkıyor. Cihaza 32 GB’a kadar Micro SD Kart takılabiliyor olması da ayrı bir detay.

Sunny SmartPhone SS70 Black
Sunny SmartPhone SS70 Black

13 MP değerinde Arka Kameraya sahip olan cihazda Özel Selfie Uyumlu bir yazılımla beraber 8 MP değerinde bir Ön Kamera bizleri karşılıyor.

1080p Video Kaydı ve Led Flash Desteği de bulunan cihazda FM Radyo ise ne yazık ki yer almıyor.

Yerçekimi sensörü, Manyetik sensör, Yakınlık Sensörü, Işık sensörü, Jiro sensör ve Akıllı kapak sensörü yer alan cihazda Akıllı Kılıf Kullanımı da mümkün. Cihazda NFC Bağlantısı ise mevcut değil.

Sunny SmartPhone SS70
Sunny SmartPhone SS70

802.11 b/g/n Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 Bağlantı Seçenekleri sunan Sunny SS70 serisi Akıllı Telefon Ailesi 2.100 mAh’lik bataryası ve Çift Micro Sim Kart Desteği ile de kullanıcılara iyi bir deneyim sunuyor.

Bu arada bir detay daha verelim. Cihazdaki Çift Sim Kart aynı anda Bekleme Moduna sahip. Yani birisi ile konuşurken diğer Kapalı olarak görünüyor. Bekleme Modunda ise iki sim kartta Aktif olarak çalışıyor.

Sunny SmartPhone SS70 Tasarımı
Sunny SmartPhone SS70 Tasarımı

 

Sunny SmartPhone SS70 Satış Fiyatı

Şu aşamada İnternet Satış Noktaları üzerinden satışına bağlanılan Sunny SS70 serisi 899 TL gibi bir rakamdan alıcı bulmaya başlamış durumda.

Sunny firmasının Türkiye Pazarında belli bir isim edinebilmesi için ise epey gayret sarf etmesi gerekecek gibi görünüyor.

Çünkü bu fiyat seviyesinde General Mobile Discovery 2 gibi, Casper Via V8C gibi, Asus ZenFone 6 gibi, Samsung Galaxy E5 gibi, LG G3 Stylus gibi birbirinden farklı rakipleri mevcut ve bu rakiplerde hiç boş rakipler değil.

Sunny SmartPhone SS70 White
Sunny SmartPhone SS70 White

 

Sunny SmartPhone SS70 Kullanıcı Yorumları

Henüz çok fazla alıcı ile buluşmayan Sunny SmartPhone SS70 modeli ile ilgili sorularınızı buradan YORUM alanını kullanarak sorabilirsiniz.

Sunny Firmasının İnceleme için ürün göndermesi durumunda SS70 için detaylı bir inceleme hazırlıyor olacağız.

Sunny SmartPhone SS70 İncelemesi, Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

184 Yorum

  1. Arkadaşlar tuş takımımı oğlum yerinden çıkardı, servise verdim tük kasa değişecek dediler ve 380 TL fiyat çıkardılar. Telefonumun tuş takımı hariç her şeyi yerinde. işine yarayana ekranı(tertemiz), bataryasını, anakartını satabilirim. 0546 iletişim 7153461

    Cevapla
  2. Arka kamerasının çözünürlüğü o kadar düşük ki 30 cm uzaktaki nesneyi bile buğulu gösteriyor

    Cevapla
  3. neyi sildim bilmiyorum ama telefon video oynatmaiyorum yardımcı olun

    Cevapla
    • MX Player falan yükleyebilirsiniz. Yada komple cihazı sıfırlayıp kurabilirsiniz.
      Varsa tüm yazılım güncellemelerini yapın cihazın. Verileri yedekleyip, Google hesaplarını kaldırıp, Hard Reset atma yoluna gidin. Sorun yazılımsal ise bu işlem sonrası düzelir.

      Cevapla
  4. Abi bu telafonu geliştirin çok çok güzel vallahi ayponla değişmem süper 25 kattan 3 kere düşürdüm yemin ederim bütçeye olmadı çok seri bir makina kesinlikle donma olmuyor

    Cevapla
  5. Tlfn cok guzel ama batarya bulamiuorum nerden bulabilirim

    Cevapla
  6. Telefon sürekli dokunmatiğinde sorun oluyor garantiye gideli 3 hafta oldu sade oyaliyolar telefonun geldiği yok garantiye ariyoruz genellikle telefonu aiyolar

    Cevapla