Xiaomi Mi5 AnTuTu Testlerinde Rekor Kırdı

Xiaomi firması tarafından Mobil Dünya Kongresi sırasında duyurusu yapılan Xiaomi Mi5 modelinin AnTuTu testleri modelin pazardaki iddiasını kanıtlar nitelikte.

Uygun Fiyata Yüksek Özellikler sunan Çin’li Üreticilerin başında gelen Xiaomi firması 2016 yılı Sancak Gemisi olarak ele aldığı modeli Mi5 için epey çalışmış gibi duruyor.

Ürünün özellikle Sancak Gemileri ile rekabet eden özelliklerine rağmen Uygun Fiyata Satılacak olması pazarda bu seriye olan ilginin artmasına sebebiyet verecektir.

 

Xiaomi Mi5
Xiaomi Mi5

 

Xiaomi Mi5 Modelinin Teknik Özellikleri

Şuan pazarda satışına başlanılan birçok Sancak Gemisinden daha iyi konumda olan Xiaomi Mi5 modelinde SnapDragon 820 serisi bir işlemci kullanılmış durumda. Bu da özellikle Performans konusunda seriyi bir adım öne çıkarıyor.
tiktok izlenme satın al

5.1 inçlik FULL HD Ekran yapısının yanında 3 GB ve 4 GB Ram Bellek Seçeneklerine sahip olarak gelecek olan modelde 32 GB ve 64 GB Dahili Depolama Alanı tercihi de olacak.

Cihaza 128 GB’a kadar Micro SD Kart ekleyebilmekte mümkün.

16 MP değerindeki Arka ve 4 MP değerindeki Ön Kamera ile oldukça başarılı bir fotoğraf deneyimi sunan Xiaomi Mi5 serisi 3.000 mAh’lik Bataryası ve USB Type-C yapısına sahip şarj girişi ile de hızlı şarj ve uzun batarya ömrü sunmayı amaçlıyor.

 

Xiaomi Mi5 AnTuTu Testlerinde Rekor Kırdı
Mi5 AnTuTu Testlerinde Rekor Kırdı

 

AnTuTu Testlerinde Rekor Kırdı

AnTuTu üzerinden yapılan Cihaz Testlerinde 179.566 ile rekor kırmayı başaran Xiaomi Mi5 modeli Geekbech testlerinde ise birkaç basamak geride kalmış durumda.

Geekbech testlerine göre 2035 tek çekirdek, 5358 çift çekirdek puanı alan Mi5 serisi birkaç amiral gemisinin gerisinde yer bulmuş kendisine.

 

Xiaomi Mi5 Modeli
Mi5 Modeli

 

Xiaomi Mi5 Serisinin Türkiye Satışı Olacak mı?

Şu aşamada henüz firma tarafından resmi olarak satış noktaları arasına Türkiye alınmadı.

Bu sebeple de Mi5 serisinin ülkemizde satışa girmesi ancak farklı firmalar tarafından yapılabilir gibi görünüyor.

Bu sebeple de ürünü özellikle Teknoloji Satış Noktaları üzerinden satın almak mümkün olmayacak gibi görünüyor.

Ancak farklı satış siteleri üzerinden Yurtdışı Pasaport Kayıtlı olarak getirilen ürünlerin ülkemizde ederinden daha yüksek fiyatlardan Xiaomi Mi5 modelinin satılmasına imkân sağlayacak gibi görünüyor.

Bakalım yavaş yavaş Avrupa sahnesine açılan Xiaomi firması 2016 yılında pazara süreceği bu Sancak Gemisi Modelini ülkemiz için de alınabilir modeller arasına ekleyecek mi?

Bunu zaman gösterecek.

Xiaomi Mi5 AnTuTu Testlerinde Rekor Kırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir