3. Köprüde, 350 Metre Yükseklikte Selfie Çılgınlığı

İstanbul’da yapımı devam eden Yavuz Sultan SELİM Köprüsünün inşaat alanına izinsiz giren 2 genç 350 m yükseklikteki vincin tepesinde Selfie Çekimi yaptılar.

Go-Pro kullanarak alana girişlerini ve vince tırmanışlarını da kayda alan gençler hiçbir güvenlik ekipmanı olmadan gerçekleştirdikleri bu çekim ile bir anda ülke gündemindeki yerlerini almayı başardılar.

Selfie çekiminin son yıllarda giderek büyüyen bir çılgınlık halini alması ile özellikle yükseklerde çekilen Selfieler büyük beğeni toplamaya başlamış durumda.

Aynı şekilde geçtiğimiz süreçte birçok kişi de Selfie Çekilmek Uğruna Ölümü Gözer Almış ve aralarından bazıları Selfie Uğruna hayatını kaybetmişti.

 

Vince Çıkanlar Pavel Smirnov ve Özcan İpar

Aşağıdaki videolarda da görebileceğiniz gibi Pavel SMİRNOV ve Özcan İPAR isimli iki macera tutkunu genç tarafından gerçekleştirilen bir çalışma olmuş durumda.

Videonun internete düşmesinden sonra Basın Kuruluşları da gençlerle röportajlar yapmaya başlamışlar bile.

Ancak yapılanların büyük bir başarı gibi gösterilmesi önümüzdeki günlerde inşaat alanlarındaki vinçlerin daha tehlikeli Selfie oyunları ile baş başa kalmasına da sebep olabilir.

Bu tarz eylemlerin Başarılı Olma ve Kendisini Gösterme noktasında sıkıntı yaşayan gençlerin başvuracağı bir umut ışığı olması ve bunların da istenmeyen olaylarla sonuçlanması muhtemel.

 

Show TV tarafından yapılan röportaj

https://www.youtube.com/watch?v=Qae6lWRSiUE

 

Gençlerin vincin tepesine tırmanışını gösteren tam video

 

3. Köprüde, 350 Metre Yükseklikte Selfie Çılgınlığı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir