LG G Watch Akıllı Saatin İlk Videosu Yayınlandı

LG tarafından 2014 yılında LG G3 modeli ile birlikte pazara süreceği LG G Watch Akıllı Saat Modeliyle alakalı ilk reklam videosu yayınlandı.

Mart ayı içerisinde Android Wear ile birlikte duyurulan ancak cihaz hakkında hiçbir detay verilmeyen LG G Watch modelinin üzerindeki sis perdesi yavaş yavaş aralanmaya başladı.

LG tarafından basına servis edilen 1 dakikalık video ile LG Akıllı Saat serisinin ilk modelinde olacak özellikler kısaca gösteriliyor.

Metal Kasaya sahip olacağı net bir şekilde görülen LG G Watch modelinin Suya ve Toza Dayanıklı bir yapıda olacağı da video da vurgulanan özellikler arasında.

Şık ve Hafif bir tasarım ile kullanıcı karşısına geçmeye hazırlanan LG G Watch modelinin tek bir şarj ile uzun süre aktif kalacağı da görülen detaylar arasında.

LG G Watch
LG G Watch

 

LG G Watch Modeli 27 Mayıs’da Tanıtılabilir

27 Mayıs 2014 tarihinde LG G3 modeli ile birlikte tanıtılması beklenilen LG G Watch modelinin 2014 senesinin ikinci yarısında pazara çıkması bekleniyor.

LG G3 ile tam uyumlu olarak çalışacağı düşünülen modelin bu ürünün yanında Hediyeli Paket şeklinde sunulması da ihtimaller arasında.

LG G Watch Akıllı Saat
LG G Watch Akıllı Saat

Bakalım LG G Watch Akıllı Saat serisi pazarda nasıl bir etki yaratacak ve satışları nasıl etkileyecek.

 

LG G Watch Akıllı Saatin İlk Videosu Yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir