Samsung Galaxy Note 7 Yenilenmiş Olarak Satışa Çıkacak

2016 yılına hem Donanımsal Özellikleri ile hem de Patlamaları ile damgasını vuran Samsung Galaxy Note 7 2017 yılında yenilenmiş olarak yeniden satışa sunulacak.

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında satışa sunulan ve kısas sürede taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamasına rağmen Batarya Problemlerinden dolayı iade alınarak toplanan Samsung Galaxy Note 7 ailesi yeniden pazara çıkmaya hazırlanıyor.

Tamamlanmış bir mühendislik örneği olmasından dolayı büyük bir yatırımın yapıldı, Batarya dışında görünür bir sorununun olmadığı bilinen Note 7 ailesi için Samsung cephesi bir hamle yapma peşinde.

Geri toplanan ve Bataryaları İmha Edilen milyonlarca Note 7 modelini paraya çevirmek isteyen Samsung firması Note 7 serisi için yeniden pazarlama sürecini başlatma peşinde.

 

Galaxy Note 7 BTK Açıklaması
Galaxy Note 7 BTK Açıklaması

 

Batarya Değişecek, Yeniden Satışa Çıkacak

Samsung tarafından alınan bu karar henüz resmi olarak duyurulmadı. Ancak mantık olarak bu tarz bir kararın alınması muhtemel. Çünkü firmanın elinde her şeyi ile hazır halde bekleyen milyonlarca Note 7 modeli duruyor.

Yapılan analizlerde daha dar bir kasa içerisine yerleştirilmeye çalışılan 3,500 mAh’lik bataryanın patlama ve yanmalara sebep olduğunu anlaşılmıştı.

 

İlerleyen süreçte pazara sürülecek olan Note 7 ailesi için Samsung cephesinin 3,500 mAh’lik bir batarya yerine 3.200 mAh veya 3.000 mAh’lik bir batarya tercih etmesi bekleniyor.

Bu sayede de Batarya Alanını küçülterek Note 7 ailesinin kasa yapısı içerisine Sorun Çıkarmayacak Bir Şekilde yerleştire bilecekler.

Galaxy Note 7
Galaxy Note 7

 

Haziran Ayında Bazı Ülkelerde Satışa Çıkacak

The Korea Economic Daily tarafından habere göre 2017 haziran ayı içerisinde Samsung Galaxy Note 7 ailesi bazı ülkelerde satışa sunulacak.

İlk olarak Hindistan ve Vietnam gibi gelir seviyesi daha düşük olan ülkelerde Daha Uygun Fiyatlara satışa çıkacak olan Note 7 serisi gelecek olan talebe göre ilerleyen süreçte Avrupa ve Asya ülkelerinde satışa çıkabilir.

Ancak henüz ne zaman hangi ülkede ne kadarlık bir satış fiyatı ile satışa sunulacağı netleşmiş durumda değil.

Samsung Galaxy Note 7 Yenilenmiş Olarak Satışa Çıkacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir