Sony Smartwatch 3 Geliyor

Herkesin sahip olmak istediği son teknoloji giyilebilir ürünlere her geçen gün yenileri ekleniyor. Birçok markanın durmadan bir üst modelini çıkardığı akıllı saatler kullanımı ve şıklığı açısından herkesin beğenisini kazanıyor.

Sony markası son dönemde yaptığı atılımlar ile kendisinden son derece söz ettiriyor. Piyasaya yeni çıkaracağı söylentisi dolanan Sony Xperia Z3 son dönemlerde çok konuşuluyor bunun yanında da piyasaya sürüleceği düşünülen SmartWatch serisine üçüncü modeli de bekleniyor. SmartWatch hakkında konuşulan son bilgiler akıllı saatin Xperia Z3 ile tanıtılabileceğini gösteriyor.

Hakkında konuşulan haberlere göre Sony SmartWatch 3‘de Sony tarafından geliştirilen yeni bir giyilebilir işletim sistemi bulunacak ve SmartWatch 3 herhangi bir telefona ihtiyaç duymadan pek çok işlemi kendi başına gerçekleştirebilecek. Yani akıllı saat değil adeta telefonun kendisi olacak gibi görünüyor.

Söylentilere göre SmartWatch 3’de büyük bir tasarım değişikliği olmayacak birçok akıllı saat gibi tasarımı belirli standartlarda olacak, genel yapısı ise SmartWatch 2 ile benzer olacak. SmartWatch zaten çok beğenilmişti benzer özelliklerin ve tasarımın olacağı SmartWatch 3’te su ve toza karşı dayanıklılık özelliklerini de bulunduracak.

Sony Smartwatch 3
Sony Smartwatch 3

Ayrıca Sony SmartWatch 3‘de önceki modellere göre çok farklı, yeni bir kullanıcı arayüzüne yer verilecek. Bu farklı arayüz ile kullanıcılar farklı bir deneyim yaşayacak ve akıllı saati daha fazla sevmelerine neden olacak. Akıllı saat Sony SmartWatch 3 ‘ün ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyatının ne olacağı merak konusu. Teknoloji haberlerini takip etmeye devam edin ve teknolojinin gerisinde kalmayın.

Sony Smartwatch 3 Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir