Android L İşletim Sistemi Kasım Ayında Bizlerle Olacak

Google tarafından birkaç ay önce duyurusu yapılan ancak resmi olarak dağıtıma henüz çıkmayan Android L İşletim Sistemi ile alakalı yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bazı kaynaklara göre Android L İşletim Sistemi 2014 yılının Kasım ayında resmi olarak duyurulacak ve öncelikle Nexus serisi olmak üzere üst düzey cihazlara sırasıyla gönderilecek.

 

Mobil Üreticiler Android L İle 2015’e Girecek

2015 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacak olan yeni modeller için de Ar-Ge Süresi bırakmak isteyen Google ve Android yönetiminin 2014 yılı bitmeden Android L İşletim Sistemini çıkaracağı zaten tahmin ediliyordu. Ancak Kasım 2014 tarihi elimize net bir tarihin geçmiş olması açısından da oldukça önemli.

Android L İşletim Sistemi
Android L İşletim Sistemi

Android L Güncellemesi Hangi Cihazlara Gelecek

En önemli sorulardan birisi Android L İşletim Sisteminin hangi cihazlara geleceği yönünde.

Çünkü Android 2.3 serisinden sonra başlayan güncelleme ve Android 4 serisine geçiş sürecinde birçok model geride bırakılmış ve güncelleme alamamıştı.

Android 4.4 sürümünden Android L Sürümüne geçişte de yine bazı alt limitlerin konulması ve birçok serinin Android L Güncellemesinden mahrum kalması bekleniyor.

Ancak 2013 ve 2014 yılında pazara sürülen Amiral Gemisi modellerin Android L Güncellemesi almasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Tabi üretici firmalar destek verirse.

Android L İşletim Sistemi Kasım Ayında Bizlerle Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 10 Nisan 2015, 12:05

    Çok iyi bir yazı olmuş.. Teşekkürler..

    Cevapla
  2. 20 Eylül 2014, 10:30

    Baya bi seri mahrum kalacak herhalde…

    Cevapla
  3. nederseniz deyin işletim sisteminde windows phone tek geçerim.oldukça hızlı vr stabil çalışıyor

    Cevapla