Asus ZenFone 2 Max 5.000 mAh’lik Batarya İle Geliyor

Asus firmasının yeni ürünü olan Asus ZenFone 2 Max serisi 5.000 mAh’lik Devasa Bataryası ile kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Asus ZenFone 2 ailesi içine eklenecek olan ZenFone 2 Max serisi özellikleri bakımından ZenFone 2 serisinden aşağıda kalıyor olsa da Batarya Konusunda oldukça başarılı bir yapıya sahip olacağı kesin gibi.

Dilerseniz öncelikle bir ZenFone 2 Max serisinin teknik özelliklerine bakalım ve daha sonra cihazı yorumlayalım.

 [stextbox id=”info”]Asus ZenFone 2 Saatler İçinde Stokları Tüketti[/stextbox]

 

Asus ZenFone 2 Max Teknik Özellikleri

Cihazda 5.000 mAh’lik bir batarya olacağını daha önce belirtmiştik. Bu konuda şu aşamada pazardaki birkaç model ile pazarın başını çektiği kesin.

5.5 inçlik Gorilla Glass 4 destekli HD IPS Ekrana sahip olacak olan ZenFone 2 Max serisi işlemci noktasında da SnapDragon 410 serisi 1.2 Ghz’lik hıza sahip bir işlemci ile satışa çıkacak.

2 GB Ram Belleğe sahip olacak olan modelde 16 GB Dahili Depolama alanı ve Arttırılabilir Hafıza Alanı da yer alacak.

13 MP değerinde çözünürlüğe sahip arka kameranın lazer oto-fokus ve çift LED flaş ile desteklenmiş olduğunu ve F/2.0 diyaframa sahip olduğunu belirtmek gerek.

Ön kısımda ise Selfie Tutkunları için 5 MP değerinde bir kamera kullanılmış durumda.

Çift Sim Kart Desteği sunacak olan cihazda Android 5.0 Lollipop İşletim Sistemi, Asus ZenUI Ara Yüzü, 4G/LTE Desteği, Bluetooth 4.0 gibi bağlantı seçenekleri de yer alacak.

Cihazla beraber 9V – 2A destekli bir adaptör göndermesi beklenilen Asus firmasının şarj süresi konusunda da bir çalışma yaptığı ve cihazın mümkün olduğunda hızlı şarj edilmesi için elinden geleni yaptığı belirtiliyor.

Asus ZenFone 2 Max Serisinin 2015 Ekim ayında resmi olarak satışa çıkması bekleniyor. Tabi bir gecikme yaşanmaz ise.

Asus ZenFone 2 Max 5.000 mAh’lik Batarya İle Geliyor
Asus ZenFone 2 Max 5.000 mAh’lik Batarya İle Geliyor

 

ZenFone 2 Max Hakkında

Donanımsal olarak bakıldığında eğer Batarya Konusunda bir sıkıntınız yoksa Asus ZenFone 2 modeli bu cihazdan oldukça iyi seviyede.

Ancak gün içinde size Hız ve Performans değil de Batarya Ömrü çokça lazım oluyorsa o zaman 5.000 mAh’lik bu batarya tam da size göre.

Ekranın HD IPS olarak tutulması aslında Batarya Kullanım Sürelerini Arttırmak amaçlı yapılmış durumda. Batarya Gücünün yükseltilmesinin yanında cihazın Android 5.1.1. Sürümüne yükseltilmesi ile oldukça başarılı bir batarya performansı ile karşılaşabiliriz.

Şarj Süresini de düşürmesi durumunda Asus ZenFone 2 Max Modeli oldukça iyi işler yapabilir.

[stextbox id=”info”]Asus ZenFone 2 Modelinin Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Belli Oldu[/stextbox]

Asus ZenFone 2 Max 5.000 mAh’lik Batarya İle Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir