Bimeks Mağazası Çalışma Şartları ve Bimeks Personel Maaşları (2017)

Bimeks mağazalarında çalışacak olan arkadaşlara 2017 yılı için Bimeks Çalışma Şartları ve Bimeks Personel Maaşları ile alakalı bazı bilgiler verelim istedik.

Öncelikli olarak Bimeks Mağazaları personel alımlarından kendi sitesi üzerinden başvuru almaktadır. Aynı zamanda Kariyer.net üzerinden de başvuruları kabul etmektedir. Direkt mağazadan başvuru almamaktadır.

Bimeks Mağazalarında çalışmaya başlamak için varsa bir tanıdığınızı araya koymanız süreci hızlandıracaktır. Çünkü personel alımlarında özellikle personellerden gelen öneriler etkili olmaktadır.
takipçi satın al

 

Bimeks Mağazası Çalışma Şartları

Bimeks Mağazaları günlük olarak 7.5 Saat çalışma sistemi ile çalışmaktadır. 1 saat Öğle Yemeği mola hakkınız vardır.

Yemekler mağazada verilmez. Multinet – Sodexo gibi bir yemek kartı verilmekte ve aylık olarak Yemek Ücretleri bu karta yatmaktadır. Yemekleri istediğiniz noktalarda yeme hakkınız vardır.

Mağazalara göre değişmekle birlikte 09.00 ile 22.00 saatleri arasında mağazalar faaliyet gösterebilmektedir. Mağaza personelleri günlük çalışma saatlerini tamamlayacak şekilde shiflerde çalışmaktadırlar.

Depo Personelleri Pazar günü izin yapmaktadır. Mağaza Yöneticisi ve Mağaza Yönetici Yardımcısı hafta sonu isterlerse izin yapabilirler. Satış Danışmanı, Müşteri Hizmetleri Uzmanı ve Kasiyerler ise sadece Hafta İçi izin yapabilmektedirler.

Fazla Mesai olayı minimum seviyededir. Bayram ve Resmi Tatillerde yapacağınız çalışmalar için Fazla Mesai Ödemesi yapılır. Ancak fazla çalıştığınız saatler için size çalıştığınız saat kadar izin verilir ve bu noktadan fazla mesai ödemesi alamazsınız.

Mağazalara girişte online sistemden giriş yapmakta, yemek molalarına giderken ve akşam çıkışını yaparken de bu sistem üzerinden Giriş – Çıkış yaparak sisteme çalışma saatlerinizi girersiniz.

 

 

Bimeks Personel Maaşları

Satış Danışmanı: Asgari Ücret (1.404 TL) + Günlük 15 TL Yemek Ücreti + Satış Primi

Depo Personeli, Kasiyer veyahut Müşteri Hizmetleri Uzmanı olmanız durumunda Satış Priminin düşmesi ve farklı sorumlulukların eklenmesi ile maaşlara 50 TL – 100 TL ek bir ödeme yapılmaktadır.

Bunun yanında eğer bireysel olarak satış yaparsanız ve personel maliyetlerini çıkarırsanız Maaşa ek olarak Prim almanız mümkündür.

 

Mağaza Yönetici Yardımcısı: 2.000 – 2.500 TL Arası Maaş + Günlük 15 TL Yemek Ücreti + Prim

Mağaza Yönetici Yardımcısı: 2.500 – 3.000 TL Arası Maaş + Günlük 15 TL Yemek Ücreti + Prim

Mağaza Yöneticisi ve Mağaza Yönetici Yardımcısı satış yapmamaktadır. Satış yapmadıklarından dolayı satışa bağlı prim alamazlar.

Ancak çalıştıkları mağazanın aylık hedeflerine ulaşması, personellerin kendilerine ayrılan satış limitlerine ulaşması durumunda Prim almaya hak kazanmaktadırlar.

 

2017 Yılı Bimeks Personel Alımı Hakkında

Bimeks Mağazaları 2016 yılından bu yana personel maaşlarını ödeme noktasında sıkıntı yaşamaktadır. Bu sebeple de yakın dönemde Bimeks Personeli olarak işe başlamayı düşünüyorsanız bu konuda iyi bir araştırma yapmanızı öneririz.

Bimeks Mağazası Çalışma Şartları ve Bimeks Personel Maaşları (2017)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir