Casper VİA V9 Modeli Duyuruldu

Casper’ın 2015 serisi ürünlerinden birisi olan Casper VİA V9 modeli 1199 TL’lik fiyat etiketi ile mağazalarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

5 inçlik 720p çözünürlüğüne sahip AMOLED yapı ve Gorilla Glass 3 teknolojisine sahip bir ekran ile pazara çıkan Casper VİA V9 serisi akıllı telefon ailesi 8 çekirdekli MediaTek İşlemci ailesine sahip.

2 GB Ram Bellek ve 16 GB Dahili Depolama alanı bulunan Via V9 serisinde 32 GB’lık Micro SD Kart girişi de unutulmamış.

13 MP değerinde Arka ve 5 MP değerinde Ön Kameraya sahip olan seride Android 5.1 Lollipop İşletim Sistemi kullanılmış durumda.

5.9 mm kalınlığa sahip olan cihazda 2.500 mAh’lik bir batarya kullanılmış durumda. 4G/LTE Destekli olarak pazara çıkacak olan Casper VİA V9 serisi birçok Selfie Özelliğini de bünyesine katmış durumda.

Casper VİA V9 Modeli Duyuruldu
Casper VİA V9 Modeli Duyuruldu

 

Casper VİA V9 Modelinin Fiyatı Ne Olacak?

Başta da belirttiğimiz gibi Casper VİA V9 serisi 1.199 TL gibi bir fiyattan Türkiye Pazarında satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Donanımsal olarak bakıldığında ise Casper VİA V9 serisinin 1.199 TL’lik bir fiyatlandırma ile özellikle Asus ZenFone 2 modeli ile büyük bir rekabet içerisine gireceğini düşünebiliriz. Ancak Donanım olarak daha kuvvetli olan ZenFone 2 karşısında da VİA V9 modelinin pek şansı olmayacaktır.

Bu sebeple de Casper firmasının bu cihazı en azından 999 TL gibi bir seviyeye çekmediği sürece satışlarda büyük bir Pazar payına ulaşmasını da oldukça zor görüyoruz.

Casper VİA V9
Casper VİA V9

Casper VİA V9 Modeli Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir