Galaxy Alpha çok yakında ön siparişe hazır

Samsung’un yüksek teknolojik özelliklerle ürettiği akıllı telefonlarla son günlerde pazarda büyümeye devam ediyor. Samsung’un geçtiğimiz günlerde duyurduğu metal çerçeveli Android akıllı telefonu Galaxy Alpha eylül ayında dünyanın birçok noktasında satışa sunulacak. Samsung son zamanlarda yaptığı açıklama ile yeni akıllı telefonu 28 Ağustos’ta İngiltere’de ön siparişe açılacak. Satışa sunulacak olan Galaxy Alpha’nın fiyatına ilişkin herhangi bilgi henüz belli değil ancak Galaxy Alpha İngiltere’de geçtiğimiz günlerde 500 sterlin fiyatıyla kısa süreliğine de olsa ön siparişe açılmıştı. Böylelikle fiyatının bu civarlarda olacağı düşünülüyor.

İngiltere’deki 500 sterlinlik fiyatla ön siparişe açılan akıllı telefonun fiyatı ülkemiz para birimine çevirdiğimizde 1.800 liralık bir fiyat olarak karşımıza çıkıyor. Galaxy Alpha’nın ülkemize 2.000 lira civarında bir fiyatla giriş yapacağı düşünülüyor. Söylentileri bir kenara bırakıp fiyatla ilgili Samsung’tan gelecek resmi bir açıklamayla hareket etmek daha doğru olacaktır.

Galaxy Alpha
Galaxy Alpha

Galaxy Alpha’nın teknik özelliklerine baktığımızda özellikleri son derece güzel bir telefona benziyor. 4.7-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip telefon yine Samsung’un ileri teknoloji ekran özelliklerini taşıyor. 20nm fabrikasyon sürecinde üretim gösteren 4+4 çekirdek yapısına sahip Exynos 5430 işlemciye sahip, LTE-A desteği, 1860mAh batarya, parmak izi sensörünü içeren akıllı telefon oldukça güçlü bir yapıya sahip. Kamera özelliklerine baktığımızda ise 4K video kaydı gerçekleştiren 12MP arka kamerası bulunuyor. Aynı zamanda 2.1 megapiksel ön kameraya sahip, suya karşı dayanıklı yapıda ve Android 4.4.4 işletim sistemiyle donatılmış.

Galaxy Alpha çok yakında ön siparişe hazır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir