General Mobile Discovery II Mini Yolda

General Mobile firması tarafından pazara sürüldüğü günden beri oldukça fazla talep alan Discovery serisine şimdi de küçük kardeş olacak olan General Mobile Discovery 2 Mini modeli ekleniyor.

Gelen haberlere göre Discovery II Mini serisi donanım ve Fiyat olarak Giriş Seviyesi Akıllı Telefon kullanıcılarını hedef alacak.

4.5 inçlik IPS tabanlı 854*480 piksel değerinde (218 ppi) ve Dragon Trail Kaplama ile günlendirilmiş bir ekrana sahip olması beklenilen Discovery 2 Mini modeli MediaTek serisine başlı bir işlemci ailesine sahip olacak.

General Mobile Discovery 2 Mini
General Mobile Discovery 2 Mini

4 Çekirdekli İşlemci ve 1 GB Ram

Cihazın MediaTek tarafından üretilmiş 1.3 Ghz’lik hıza çıkabilen 4 Çekirdekli bir işlemciye, 1 GB Ram Belleğe ve 8 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olması bekleniyor. Ayrıca depolama çözümü olarak 32 GB’a kadar Mikro SD Kart desteği de ürüne eklenecek.

Fiyat – Performans dengesine göre büyük ihtimalle 8 MP değerinde bir arka kameraya sahip olacak olan modelinde ön kısımda da 2 MP değerinde bir kamera kullanması bekleniyor.

Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 gibi birçok donanımsal bağlantı protokolünü bünyesinde barındıracak olan serinin 1.800 mAh’lik bir bataryası, Android 4.4.4 Kit Kat İşletim Sistemi ve 124 gr gibi oldukça makul bir ağırlığı bulunacak.

 

Fiyatı 600 TL’nin Altında Kalacak

Donanımsal olarak o fiyat seviyesindeki rakiplerine eş bir performans sergileyecek olan Discovery 2 Mini serisi 599 TL gibi bir fiyattan satışa çıkacak.

Aynı fiyattan satışı yapılan Piranha Zen modeli ile yoğun bir çekişme içerisine girmesi beklenilen ürünün özellikle Galaxy S3 Mini gibi, LG L7 II gibi birçok alt seri ürünün satışını da baltalaması bekleniyor.

General Mobile Discovery 2 Mini serisi ilk etapta Siyah ve Beyaz renk seçenekleri ile pazara çıkacak. Daha sonrasında ise gelen taleplere göre yeni renk seçenekleri eklenebilecek.

General Mobile Discovery II Mini Yolda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir