Hukuk Sözlüğüm ile Hukuk Terimleri Cebinizde

Günümüzde akıllı telefonların kullanımı sıkça ve hızlıca artmaya devam ediyor. Böylelikle Android ve İOS üzerinde yapılan uygulamalar daha genel değilde daha özelleştirilmiş bir şekilde oluyor. Bir çok akıllı telefon sahiplerinin mutlaka edinmesi gereken bu program eminiz ki sizlerin çok işine yarayacak! isterseniz programı tanıtmaya geçelim :

Sık sık kullandığınız ve anlamını bilmediğiniz hukuk terimlerinin anlamını küçük bir veritabanında depolayan bu program sizlere anlamını unuttuğunuzu veya bilmediğiniz hukuk terimleri sözlüğünün ios versiyonunu sunuyor.

Hukuk Sözlüğü adı verilen bu harika uygulamaya erişmek için de üstelik internet bağlantınızın olması gerekmiyor! Tıpkı google translatenin çevrimdışı yani internet bağlantısı olmadan çalışan versiyonuna benzetebileceğimiz bu uygulama sizlere gerçekten büyük kolaylık sağlayacak!

Toplamda 1814 sözcük içeren mini database ile aradığınızı kolayca bulabileceksiniz. Arşivin hızla artması sebebiyle de bir çok içeriğe sahip olabileceğiniz uygulama da kelimeyi yazar yazmak anlamını anında çıkarması gibi harika bir iş çıkarmaktadır.

Hukuk Sözlüğüm ile Hukuk Terimleri Cebinizde
Hukuk Sözlüğüm ile Hukuk Terimleri Cebinizde

 

Ayrıca twitterin mobi uygulamasında tek bir harfe bastığınız zaman çıkarttığı çeşitli hashtaglara da benzetebileceğimiz uygulama da tek bir harfe bastığınız zaman size o harfle başlayan bir çok öneri sözcük getiriyor.

Sözcügün anlamını öğrenmek için öyle 3-4 yere basmanız da gerekmiyor. Sadece üzerine 1 defa tıklamanız kafi olacaktır.  Bu arada unutmadan uygulama tamamiyle ücretsiz olarak veriliyor..

Tür: Ücretsiz Uygulama

Kategori: İş

Yüklenme Tarihi: 04 Nisan 2013

Versiyon Numarası: 1.0.1

Dil: Türkçe

Boyut: 0.9 MB

Geliştirici: Ahmet OZCAN

Min. İşletim Sistemi: iPhone – iPod Touch – iPad serisinde İOS 4,3 ve üstü. Ürün Apple iPhone 5 serisi ile uyumludur.

 

Apple Store Uygulama Sayfası

 

Hukuk Sözlüğüm ile Hukuk Terimleri Cebinizde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir