İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Osmangazi Köprüsüyle Açık Büfe İle Rekabet Edecek

İstanbul – İzmir arasındaki yolculuk süresini karayolu ile 3.5 saate indiren Osmangazi Köprüsü ile rekabet etmek isteyen İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Açık Büfe Yemek seçeneğini yolcularına sunmaya hazırlanıyor.

Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu Projesinin en önemli kısmını oluşturan Osmangazi Köprüsü Ramazan Bayramında sürücülerin kullanıma açılmış olacak.

Otoyol Ücreti ilk açıklamalara göre 90 TL olarak belirlendi. Otobüs Kamyon gibi büyük araçlar için ise büyük ihtimalle 200 – 250 Tl gibi bir ücretlendirme yapılacak. Özel Sektörden bir firma tarafından Yap – İşlet – Devret modeli ile çalıştırılacak olan otoyolun Bayrama Özel Bir Fiyat sunup sunmayacağı ise şu aşamada belli değil.

İDO ise 30 dakika kadar süren yolculuk için normal araçlardan Tek Yönde 60 TL alırken kamyon gibi büyük araçlar için ise 115 TL ödeme alıyor.

 

Tüm Hizmetler Yolculuk Esnasında Feribotta Karşılanacak

Şu aşamada yolculuk süresini oldukça düşüren Orhangazi Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü ile rekabet içine girecek olan İDO kanadı yeni bir projeyi hayata geçirme kararı aldı.

Buna göre 30 Haziran 2016 tarihinden itibaren her türlü araç için Ücretsiz Açık Büfe Sıcak Yemek Servisi yapılmaya başlanacak.

Ayrıca bu süre içinde çocukların zaman geçirebilecekleri Çocuk Oyun Alanı ve araçların yakıt ikmali yapabileceği bir sistem de İDO tarafından Feribot üzerinde tamamlanabilecek.

Bu sayede feribotta geçen 30 dakikalık sürede şoför ve yolcular yolda duraklayarak yapabilecekleri eylemleri yapıp zamandan tasarruf edebilecekler.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Osmangazi Köprüsüyle Açık Büfe İle Rekabet Edecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir