Koreliler Kırılmayan LG V10 Yapmışlar

Ekim 2015 gibi Güney Kore’de satışına başlanılan LG V10 modelinin Sağlamlık Testleri ne kadar dayanıklı bir telefon olduğunu gözler önüne sermiş durumda.

Bir grup çocuğa verilen LG V10 serisi Akıllı Telefon hemen hemen her türlü badireyi direkt olarak yaşamış gibi görünüyor.

Ancak cihazın sağlam kasası tüm bu badireleri direkt olarak atlatmış ve sorunsuz bir şekilde çalışır halde kalmış durumda.

 

LG V10 Çift Ekran
LG V10 Çift Ekran

 

LG V10 Modeli Çocuk Dayanıklılık Testi

Çocuklara verilen ve birçok badireyi sorunsuz atlatan LG V10 modelinin dayanıklılık testi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=56&v=W2xJFbp1ChE

 

LG V10 Modelinin Teknik Özellikleri Neler?

Çift Ekran Yapısına sahip olan cihazın asıl ekranı 5.7 inç boyutunda Quad HD Çözünürlüğünde. İkinci ekran ise 2.1 İçn buyutuna sahip.

SnapDragon 808 serisi 64 bitlik 8 çekirdekli bir işlemciye sahip olan cihazda Adreno

Çift ekrana sahip olan LG V10 5.7 inç büyüklüğündeQuad HD ve 2.1 inç büyüklüğünde ikinci bir ekrana sahip. Snapdragon 808 işlemci kullanan LG V10, 4 GB RAM ve arttırılabilir 64 GB dâhili depolama alanına sahip.

16 Mega piksel ana kamera ve 5 Mega piksel ön kameraya sahip olan LG V10 gücünü ise 3000 mAh büyüklüğünde bir bataryadan alıyor. Akıllı telefonun 8.6 mm kalınlığında ve 192 gram ağırlığında olduğunu da söyleyelim.

 

LG V10 Modeli
LG V10 Modeli

 

LG V10 Ülkemizde Çok Tutar

LG firmasının Kasa Dayanıklılığını Ön Plana çıkardığı LG V10 serisi ülkemizde çokça tercih görecek modellerden birisi olabilir.

Özellikle Ağır İşlerde çalışan kullanıcılar hem Performanslı bir Akıllı Telefona sahip olurken hem de Dayanıklı bir cihazı satın almış olacaklar.

Bakalım LG V10 ülkemizde ne zaman satışa sunulacak.

Koreliler Kırılmayan LG V10 Yapmışlar
Koreliler Kırılmayan LG V10 Yapmışlar

Koreliler Kırılmayan LG V10 Yapmışlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir