Lenovo Çatısı Altındaki Motorola’dan İlk Akıllı Telefon

Google tarafından Lenovo firmasına satışı yapılan Motorola firmasından 2014 senesinin ilk akıllı telefon modeli Motorola E modeli çok yakında satışa sunulacak.

13 Mayıs 2014 günü tanıtımının yapılması ve resmi olarak duyurulması beklenilen Motorola E modelinin 4.2 inçlik 1280*720 piksel çözünürlükte HD Ekrana ve 1.2 Ghz’lik Çift Çekirdekli bir işlemciye sahip olması bekleniyor.

1 GB Ram ve 4 GB Dahili Depolama alanına sahip olması beklenilen modelde Mikro SD Kart desteği de bulunacak.

Ayrıca cihazında 5 MP Arka ve 1.3 MP Ön Kamera ile gelmesi, birden fazla renk seçeneği sunması da Motorola E modeli için çıkmadan sızdırılan haberler arasında.

 

Lenovo Motorola İçin İlk Adım

Motorola firmasını satın aldıktan sonra Mobil Cihazlara daha fazla ağırlık vermesi beklenilen Lenovo firmasının Motorola E ile ilk ürünün üretecek olması büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Bir Amiral Gemisi olmayacak olan Motorola E giriş seviyesi Android İşletim Sistemli modeller arasında yerini alacak gibi görünüyor.

Ancak gerek Yapısal gerekse Tasarımsal olarak Motorola firmasının 2014 çizgisini gösterecek olan Motorola E büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor diyebiliriz.

Lenovo Çatısı Altındaki Motorola’dan İlk Akıllı Telefon
Lenovo Çatısı Altındaki Motorola’dan İlk Akıllı Telefon

Motorola Lenovo İle Yeniden Doğacak

Kendi ayakları üstünde durmakta zorlandığı dönemde Google tarafından satın alınan Motorola firması o dönemlerde büyük bir beklenti doğurmuş ancak doğru dürüst ürün bile pazara sürememişti.

Google ve Motorola işbirliğinin neticesinde bir Nexus serisi bile üretemeyen Motorola firması 2014 senesine Lenovo satışı ile başladı ve artık bir Lenovo Markası haline geldi.

Bakalım Motorola firması bu satışın arkasından küllerinden doğup, bir döneme damgasını vuran Tasarım ve Özellik anlayışını yeniden harekete geçirebilecek mi?

 

Lenovo Çatısı Altındaki Motorola’dan İlk Akıllı Telefon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir