Lenovo P70 Akıllı Telefon Ailesi Soru, Sorun ve Kullanıcı Yorumları

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Lenovo tarafından pazara sunulan Lenovo P70 modeli ile alakalı yaşadığınız sorunları, çözüm önerilerini ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik.

Lenovo Akıllı Telefon ailesinin bir mensubu olan ve ülkemizde de oldukça geniş bir kitleye yayılmayı başaran Lenovo P70 serisi Akıllı Telefon Ailesini kullanan arkadaşlar Sorularını bu sayfa üzerinden sorup cevap arayabilirler.

Aynı şekilde P70 almayı düşünenlerde Kullanıcı Yorumlarına bakabilir, kafalarına takılan soruları sorabilirler. Bu sayede ürün hakkında da Detaylı Bilgiye kolaylıkla ulaşabilirler.

 

Lenovo P70 Beyaz
Lenovo P70 Beyaz

 

Lenovo P70 Modeli Çift Sim Kartlı mıdır?

P70 serisi Akıllı Telefonlar Çift Sim Kart girişine sahiptirler. Ancak Tek İşlemci üzerinden çalıştıkları için Bekleme Modunda iken iki sim kartta ulaşılabilir iken birisiyle konuşma yaptığınız sırada diğer sim kart Kapalı olarak görünür.

 

Lenovo P70 Modelinde Kaç mAh’lik Batarya Mevcut?

P70 serisi Batarya noktasında ciddi anlamda rakiplerinden bir adım öne çıkmış durumdadır. Cihazda 4.000 mAh’lik bir batarya bulunmaktadır.

 

Cihazın Kutusundan Kılıf Çıkıyor mu?

Cihazın kutu içeriğinden Arka Koruma Kılıfı çıkmakta ve ücretsiz olarak kullanıcıya sunulmaktadır.

 

Lenovo P70 Modelinin Satış Fiyatı Nedir?

Teknoloji Mağazalarında 799 TL gibi bir fiyattan satışta olan modeli Kampanya ya da İndirimli günlerde 699 TL’den de satın alabilirsiniz.

 

Micro SD Kart Desteği Mevcut mudur?

Evet. 32 GB’a kadar arttırılabilir Micro SD Kart Girişi mevcuttur. Cihazda ise 2 GB Ram Bellek ve 16 GB Dâhili Depolama Alanı mevcuttur. Bu alanın ortalama 12 GB’ı kullanılabilir haldedir.

 

Ön ve Arka Kamerası Nasıl?

Cihazın ön kısımda 5 MP değerinde, arka kısımda ise 13 MP değerinde kamerası vardır. Günlük kullanımda oldukça başarılı bir kamera ikilisine sahiptir.

 

Lenovo P70 Modelinde 4G – 4.5G Mevcut mudur?

Evet mevcuttur. Ülkemizde Nisan 2016’da kullanıma girecek olan 4G – 4.5G Bağlantı Platformu cihazımızda kendisine yer bulmuştur.

 

Radyo Var mı?

Ne yazık ki cihazda FM Radyo bulunmamaktadır.

 

Diğer Cihazları P70 İle Şarj Edebilir miyim?

Herhangi bir cihazı P70 serisine takarak şarj edebilirsiniz. Yani bir anlamda Lenovo P70 modelini bir Taşınabilir Şarj Cihazı olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede bataryası biten diğer ürünlere de anında müdahale ederek şarjlarını doldurabilirsiniz.

Lenovo P70 Akıllı Telefon Ailesi Soru, Sorun ve Kullanıcı Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. Ön kamereda fotoğraf çekmek için kısayol varmı acaba

  2. Alalı1 yıl bir kere servise gitti konuşurken karşı tarafın sesi zor duyuyorsun kamara kötü tavsiye etmem

  3. Ben telefonu alalı 5 ay oldu çok mutluyum fakat tek sorun oyunlarda iki el ile oynanmıyor örnek olarak Minecraft ya hem koşup hemde vurma ya calıştıgınızda sağ sola arkaya öne doğru farklı hareket ler uyguluyor cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler iyi günler

  4. Ya ben resetlerken telefon acilmaya hazırlandığında dondu 8 saattir ekranda lenovo yazıyo ama telefon açılmiyo. Bataryası çıkarılmadığından telefona herhangi bir müdahalede yapamadık. Peki napmalıyız ?

  5. 28 Temmuz 2016, 23:51

    Telefonu alalı 8 ay oldu bataryası gec doluyor mesala aksam 00:00 da takiyorum sabah 11:00 de hala %96 dolmus oluyor birde sesi az cikiyor muzik dinlerkende konusurkende sesi az geliyor.ne yapmam lazim. Tskler

  6. Cihaza Android 5.1 Güncellemesi aldım. Yavaşlama yaptı sanki. Geri dönme imkanımız var mı?