Moto X Modeli Avrupa ve Türkiye Pazarına Gelmeyebilir

Motorola ve Google işbirliği ile uzunca bir bekleyiş sonrasında pazara çıkarılacak olan Moto X modelinin Avrupa ve Türkiye pazarında satışa çıkma ihtimali oldukça düşük gibi görünüyor.

Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinde bulunan Motorola Fabrikalarında üretime başlanması beklenilen ve Google Play Store üzerinden 199 Dolar, diğer kanallardan da 299 Dolar – 499 Dolar gibi fiyatlardan satılması beklenilen Moto X modeli ilk etapta sadece ABD pazarında satışa çıkacak.

Motorola tarafından yapılan açıklamaya göre ilk satış noktası olarak ABD pazarını belirleyen firma eğer modelden yeterli satış rakamlarını elde edebileceğini görürse Moto X modelinin Avrupa pazarında da satışa sunacak.

Aksi bir durum olması ve Motorola firmasının yeterli satış rakamlarını yakalayamaması durumunda ise Motorola Moto X modeli tarihteki yerine gömülecek.

Moto X Modeli Avrupa ve Türkiye Pazarına Gelmeyebilir
Moto X Modeli Avrupa ve Türkiye Pazarına Gelmeyebilir

Amerika Fabrikalarında üretilecek olmasından dolayı üretim sıkıntısı yaşaması muhtemel olarak görülen Moto X modelinin bu sebeple mi Avrupa pazarında satışa çıkmayacağı belli değil. Ancak Google ve Motorola gibi iki firmanın sırf zevk olsun diye veyahut dil seçenekleri ile uğraşmak istemedikleri için sadece ABD pazarına ürün sunmaları pekte mümkün gibi görünmüyor.

Bakalım 2013 senesi bitmeden Motorola Moto X modeli ABD pazarından çıkarak Avrupa ve Asya pazarında da satışa çıkarılacak mı?

 

Moto X Modeli Avrupa ve Türkiye Pazarına Gelmeyebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir