Parmak İzi Okuyuculu Akıllı Asma Kilit Airlock

Indiegogo üzerinden fonlanmaya başlanılan Akıllı Asma Kilit Airlock giderek yaygınlaşan Parmak İzi İle Güvenlik konusunu bir adım daha ileriye taşıyarak hayatımızın içine sokmayı planlıyor.

Akıllı Telefonlar başta olmak üzere birçok teknolojik alana giriş yapan Parmak İzi Uygulamaları artık Asma Kilitler ile hayatımızın önemli bir kısmına giriş yapmak üzere.

Indiegogo üzerinden fonlanmaya başlanılan ve oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Airlock oldukça basit bir mantık üzerinden hakarete geçmiş ve günlük yaşamda ciddi kolaylıklar sağlayacak bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Akıllı Asma Kilit - Airlock Teknik Özellikler

Akıllı Asma Kilit Airlock Hangi Özellikleri Sunuyor?

Oldukça basit bir tasarıma sahip olan cihaz aslında bir parmak izi okuyucu kısım ve birde çelik halatın bulunduğu kilit kısmından oluşuyor.

Cihazın 100 KG Basınca dayanıklı olduğunu en baştan belirtelim. Yani standart asma kilitlere göre daha başarılı bir güvenlik sunmayı başarıyor.

280 mAh’lik bir bataryaya sahip olan cihazın ortalama olarak 2 yıllık bir bekleme süresine sahip olduğu belirtilmiş durumda. Ancak sık kullanımlarda batarya süresi 6 ay veya 1 yıl gibi rakamlara düşecektir.

USB Type-C girişe sahip olan Akıllı Asma Kilit bu sayede hızlı ve kolay bir biçimde şarj edilebiliyor.

Cihazın ortalama olarak 1 saniye içerisinde parmak izinizi tanıdığını ve kilidi açtığı belirtilmiş durumda. Ancak elinizin ıslak olması gibi durumlarda bu süre biraz daha yükselebilir. Ancak 1 saniyelik süre normal bir asma kilidi açma sürenizden çok daha kısa bir süre olarak karşımıza çıkıyor.

IP65 Sertifikasına sahip olan cihazın Suya ve Tozlanmaya karşı dayanıklı olduğunu belirtebiliriz.

Toplamda 12 Farklı Parmak İzi desteği sunan cihaza herhangi bir kurulum vs. yapmanıza gerek yok. Parmak İzlerini tanıtmanız ve kullanmaya başlamanız yeterli.

Akıllı Asma Kilit - Airlock Suya Dayanıklılık

Airlock Ne Zaman ve Hangi Fiyattan Satışa Çıkacak?

Cihazın Indiegogo üzerinden belirtilen tarihlere göre 2017 Aralık ayı içerisinde teslimatlarına başlanması bekleniyor.  Ülkemize gönderim süresi ise muhtemelen Aralık – Ocak ayı içerisinde olacaktır.

Ürün için belirlenen satış fiyatları ise şu şekilde;

Adet  Stok  Fiyat
1 Adet  100 Adet  59 Dolar
2 Adet  100 Adet  100 Dolar
10 Adet  100 Adet  500 Dolar

Akıllı Asma Kilit - Airlock Renk Seçenekleri

Ürünlerin ülkemize gönderimi için istenen Kargo Bedeli ise 10 Dolar seviyesinde.

Cihazın 50 Dolar olmasından dolayı 30 Euro sınırını aştığını ve Gümrük sürecinde Vergi Çıkma İhtimalinin olduğunu belirtmiş olalım. Kargo Bedelinin gümrükten geçiş sürecinde çıkması muhtemel Gümrük Vergisine eklenmeyeceğini de eklemiş olalım.

Cihazı incelemek ve satın almak için https://www.indiegogo.com/projects/airlock-the-best-fingerprint-identification-lock-security-light#/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=4PVHaXQnB5U

Parmak İzi Okuyuculu Akıllı Asma Kilit Airlock

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir